Shopping

Inhandlat matbord och stolar samt vår älskade vagn till vår lilla älskling som snart tittar ut!! En cresent :) skitbra!

Appar

Med detta inlägg vill jag meSt bara säga god natt! Imorgon ska jag jobba igen sen iväg med Sammy å förhoppningsvis köpa köksbord! Så man få ordning hör hemma!

Sen undrar jag om nån vet en rolig app som man kan spexa till lite kort med, typ me hjärtan och så? Hittade en men den e tråkig nu! Gjorde en lite halvdan men vill ha nån mer app! Förslag?

Sjuk

Blev hemma från jobbet idag. Känns som det var mkt skit med sjukdomar å bajs den senaste tiden! Blä. Ligger i sängen å vilar! Pillar lite med appar på telefonen och hittade en man kan göra om sina bilder. Gjorde en liten löjlig på mig å Sammy hihi

TGIF

Även fast jag ska jobba ikväll tackar jag gud för det är fredag! Solen ser ut att börja skina idag igen och ge oss lite plusgrader! Alla räkningar hittills är betalda och om en stund ska jag in till stan och äta frukost/lunch med en tjejkompis! Även fast man lägger sig tidigt på kvällarna och inte alltid är på topp i graviditeten så är jag superglad att dessa järntabletter jag börjat äta gett mig lite ny energi! Jag är liksom uppe och redan nyduschad? För en vecka sen hade jag sovit flera timmar till :) Njuter.

Hoppas ni alla där ute får en kanonbra fredag!

Spark

Äntligen börjar jag känna mig pigg! Efter en lång helg med illamående och trötthet så börjar det ordna till sig igen! Att börja ta järntabletterna var nog inte en dag för sen! Mår riktigt underbart just nu.

Ligger i sängen och ska faktiskt sova snart, haha på tal om att jag börjat bli pigg igen så ja, då väljer jag att sova! Nä men Sammy är på frankes och jag e rastlös och ska upp tidigt imån så det är lika bra att somna!

De senaste dagarna har jag varit så orolig då lillen inte sparkar och har sig! Men så fort jag börjar hetsa upp mig så ger lillen en spark! Precis som han känner av min oro. Vår lilla älskling! Snart är du här! Längtan är enorm!

Idag fick min älskade vän sin lilla prins. En superfin liten pojk! Och det var på tiden att den lilla busen tittade ut! Åh! Tänk när jag med får min! Monica är en fin människa å kommer bli en underbar mamma! Så grattis! Snart kan vi ta våra promenader som d nyblivna snygga mammorna! Så glad att du finns!

Nu ska jag krypa till kojs! Saknar älskling så mkt! Men snart e han hemma.

Love M

Underbar onsdag!

Hej! Var evigheter sen jag skrev :) tappade lusten! Magen växer fast är inte så stor som på andra! Men om Lillen där inne ligger på tvären så känner jag verkligen hur stor den blivit! Känner och ser hur den rullar runt å har sig där inne :) nu känner jag en enorm kärlek, känns som känslorna exploderat och nu längtar jag! Mitt å sammys lilla barn! Undrar vad det blir en pojk eller en flicka? Jag tror det blir en pojk!

Jag skulle titta könet om ca en vecka men nu ve jag inte längre om jag vill! Förstår det där med överraskning :p är väl värt det eftersom man bär på den i 9 månader :) känns som alla tittar könet nu och då kanske jag ska vara den som inte gör det? :p

Snart ska jag iväg till jobbet, eller börjar halv 3. Så jag tar d cool en stund, tänkte somna om lite till. Å imorgon kommer min älskling tillbaka från Italien ! Som jag längtat! Ska laga middag och pussa på honom så mkt :) min älskade man!

...

Hej!

Var ett tag sedan jag skrev. Inte mkt som händer å fötter mer än jobb och mysiga hemmakvällar.
Jag å sammy åkte på en redig förkylning i helgen men jag börjar tillfriskna så jag är tillbaka på jobbet nu. Sammy är dock hemma och är febrig.

Idag känner jag mig irriterad och ledsen och längtar tills jag kommer hem då jag kan ta mig en lång dusch och sen gosa ner mig med mitt hjärta. Känner bara att man fått kriga de senaste halvåret när vissa personer kommit till ett ställe. Alltid varit omtyckt och aldrig fått klagomål. Men nu så ser man vem som är äkta och inte. Ville bara få ur mig det.

Puss på Er. Lillen där inne sparkar å e glad, tror h*n vill hälsa.

Cissi

RSS 2.0