Förlossningen..

Har länge velat sätta mig ner i lugn och ro och skriva mer förlossningberättelsen, men kommer aldrig dit liksom. Sen har man glömt hälften av allt! Min å sammys uppfattning är så olika också, jag var hög på lustgas och har min egna lilla version och Sammy har sin.. Hahaha!
Men får slå mig ner med honom å skriva ner den! Vill ju ha den skriftligt! Det känns viktigt för mig!

Så nån gång kommer den allt. Vet att så många frågat när! :) kul att ni vill läsa!
Och som mamma vill man ju berätta för hela världen!
Har blivit dendär jobbiga mamman som bara vill prata barn å förlossningen osv. Haha. Konstigt hur snabbt det ändras! Nyss var det jag som satt å gäspade när alla satt å diskuterade sina förlossningar osv. Och nu är jag en av dem.


Många bollar i luften

God kväll, eller rättare sagt god natt snart.
Är hemkommen efter att ha jobbat extra idag från klockan 15 till 20.30 :) kändes skönt att komma tillbaks till jobbet men Gud så jag saknade lillan och Sammy!
Hur som helst, kommer extrajobba lite helger då & då! Blir lite plus i kassan då jag dragit ner på dagar att ta ut pengar! Så kan man spara ledigheten lite längre:)

Imån blir de till att betala räkningar! Sen tänker jag klicka hem schampoo & balsam från lyko.se! Mitt hår är katastrof och behöver proffsiga produkter (lyko.se har BRA saker för håret till ett jäkla billigt pris)! Kommer fan aldrig köpa på Åhléns eller hos frisörer när man kamp de för mindre än halva priset på lyko. Samma med smink! Gå till stan, titta ut vad du behöver typ puder osv. Sen beställ de på Nordicfeel eller så, mycket bättre å snabb leverans!! Grymt mycket bättre å billigare.

Jaja. Nu ska jag krypa ner å få några timmars sömn! Lillan ligger å sover med så får passa på!

Natti på er. Och än en gång! TACK till Er som klickar Er in här. Ser ju för fasiken att cirkus 70 stycken läser min blogg varje dag? Hallå eller. Är de så intressant haha.

Ciao

Tack

Vill bara säga att det är himla kul å logga in här å titta statistiken och faktiskt se att man har många besökare! Kan ni inte kommentera med? Är ju minst 30-40 unika besökare här inne varje dag! Skoj!

sommaren är kort.

Ja, nu börjar det faktiskt kännas som höst! Även fast dagarna fortfarande är hyfsat varma så kan man se att löven faktiskt har börjat falla till marken. Tråkigt! Känns inte riktigt som man fått någon riktig sommar än, bara lite strödagar med sol. Men iofs, vad gör det när jag fått en helt fantastisk dotter?
Denna sommaren kommer trots de dåliga vädret vara en av de bästa någonsin! Sammy och jag har ju genomgått nått som gett oss något vackert som vi förevigt kommer att minnas.
Idag är vår lilla Wilma 8 veckor gammal, och på måndag den 27 är hon 2 månader. Det är sjukt vad tiden tickar på alltså! Hon har ju växt så himla fort..
Ibland när jag sitter och tittar på henne (som jag gör säkert 1000 gånger per dag) så kan jag undra.. hur har jag någonsin kunnat leva utan henne? Hon har ju liksom ALLTID funnits här.
Jag minns knappt hur livet innan henne var. Vem var jag då? Festa, skola.. att bo hos mamma? Konstigt. Den tiden känns så himla långt borta även om de liksom bara var 1 år sedan.
- Jag är så himla lycklig att vi skaffade Wilma. Hon har gett mitt liv en mening. Hon var min mening i livet, och Sammy såklart hihi.

Hur som helst. Dagarna rullar på och mammaledigheten känns suverän. Min dotter är så himla lättsam att åka iväg med vilket gör att jag är ute och vandrar mycket, åker till stan och fönstershoppar, träffar vänner osv! Känns skönt. Jag trodde att man skulle bli så fast hemma när man fick barn men icke. Helt underbart!
Idag gick jag en sväng till jobbet och pratade med min chef. Ska börja extrajobba lite på helgerna är det tänkt! Sammy är ju ledig och lillan tar ju flaska och ersättning nu så det är ju en chans för dem att få lite egentid, medans morsan drar in lite kulor hiihii.
Nu gäller detta nått enstaka tillfälle (att jobba alltså). Vill ju vara hemma med sessan så länge som möjligt. Menmen.
 
Vad ska man mer skriva om. Jag är ju inte bäst på att skriva haha.
Hm.. Jo, imån kommer Åsa och Emma över på kaffe på morgonkvisten, om det är dåligt väder, annars blir de en långpromenad för att röra på hullet som ska bort. Har liksom stått still med vikten ett tag! ICKE bra.
Sen på eftermiddagen kommer min kära skåning upp till götet med sin pojkvän! Åh, som jag saknat min Elin.
Så de blir väl en fika på stan och presentera lilla Wilma för henne!
Så sjukt att vi förra sommaren skiljdes åt jag och Elin, sen blev jag gravid (och hon har aldrig sett mig som gravid) och helt plötsligt ska hon träffa Wilma haha. Chock.
Nu ska jag natta lillan sen ska älsklingen och jag krypa ner i sängen å sova vi med.

Ha de gott sålänge. Love
 

Mitt liv.

Kärleken till er är obeskrivlig. Ni är mitt allt.

Kärlek

Tänk att man kan älska någon så obeskrivligt mycket. Sjukt.

Amy 3 år ❤

God kväll.

Idag var det kalas för lilla Amy som fyllde 3 år och vi firade även hennes mor som fyllt 27 år. Tänk så gott å fylla år så tätt inpå sitt barn!
De bjöds på god mat och tårats! Även massa skratt å glädje!

När jag kom hem var jag trött som fasiken & denna värmen/kvavheten gör det inte bättre.
Men godissugen tog överhanden vilket fick oss att gå till Ica Sammy, jag och sara.. & Wilma såklart!
Väl hemma har man ätit och än en gång sitter man med ångest över vad man ätit. Fy Blä.

Imorgon ska jag in en sväng med vänner på Rix fm festival. Sammy tar hand om lillan! Lite far å dotter time ❤
Ska bli riktigt häftigt å få se Loreen! Jag som älskar henne så! Så himla coolt att få höra "euphoria" live! Iih.

Nu ska jag nana alldeles strax. Ska bara lägga alla sminkborstar som jag nyss tvättat på tork.
Hoppas ni som läser har en skön lördagskväll.

Love ❤

Göteborgs kulturkalas

Hej!

Igår var de dags för ännu ett år så kulturkalaset äger rum.
Sammy kom hem vid fyra & systra mi kom förbi så åt vi alla en bit mat ihop.
Efter maten var det dags att bege sig in för att titta på Melissa horn, men innan dess skulle jag och min vän Sara ta oss en öl. Gissa om den satt fint å smaka himmelskt i solen? Men en och en halv räckte nog! Har man inte druckit alkohol på snart 1 år tål man ingenting.
Efter de gick vi mot götaplatsen där vi sen avnjöt kvällen till Melissas vackra sångröst å låtar.

Jag måste ändå erkänna hur svårt de var att lämna lillan. Först har hon i 9 månader hållt mig sällskap i magen, sen här ute i två måna det legat tätt intill mig hela tiden. Läskigt å lämna nån å skiljas åt, även om de bara var 4 timmar..
Tur att hon har världens lugnaste å harmoniska Sammy till pappa!
De verkar ha haft en bra kväll tillsammans! De e gott att Sammy också får egentid med lillan<3

Nu har vi precis mättat våra magar och vart å hälsat på syrran en sväng. Fick en jätte fin sjal av henne! Tusen tack.

Njut av kvällen! Ciao

Amning

Snart läggdags för min del, men tänkte slänga in ett inlägg innan dess.
Just nu strular amningen för min del ich vår lilla får ersättning till och från. Jag ammar så gott jag kan såklart, ger inte upp så lätt. Men lite trist är det! Får vara glad att jag kunnat helamma såpass länge ändå!

Och på tal om helt annat så börjar kulturkalaset på tisdag! Då ska jag för första gången på 11 månader vara med "mig själv". Ska in och titta på Melissa horn. Sammy har hand om lillan här hemma.
Kommer bli nervöst och kommer säkert ha stor separationsångest! Men det ska bli kul. Sen blir de samma sak på söndag när rix fm festival är! Är så tacksam för min älsklingssammy tar hand om lillan å låter mig åka in och se loreen uppträda <3 ska bli fantastiskt å se henne live!

Nu ska jag sova! Pratar i nattmössan snart. Puss

Fredag!

God kväll.

Idag bar det av till BVC för hälsokortroll av vår lilla docka! - allt såg bra ut å hon mådde prima ballerina.
Sen hem igen för att ha en liten städdag! Tvätt, disk, damsugning osv! Gott å få allt rent å snyggt hemma.
Men innan det fick vi besök av Angelica å Richard som för 2 dagar sen födde fram lilla Isabelle. Hon var söt som socker och så lik både Richard å Angelica. Tänk vilken vacker skapelse. Å liiiiiten var hon med! Wilma är ju gigantisk jämfört med lilla Isabelle! Å det har ju bara gått 1,5 månader? Oj oj oj vad den växer fort.

Nu har vi slagit oss ner i soffan och tittar på suits, en serie Sammy och jag följer intensivt!
Lillan sover i babysittern... Eller förresten nu vaknade hon!

Ha en go kväll. Love

Är det möjligt att älska någon såhär mycket?

Ögonblicket då min sista krystvärk kom och lilla w kom ut och upp på bröstet är obeskrivligt. Att i sista krystvärken se min älskade Sammy titta på mig med tårar i ögonen och säger "kom igen nu älskling, krysta, nu blir vi föräldrar" var fantastiskt. Kommer aldrig någonsin glömma det ögonblicket.
På bröstet kom du upp, vår älskade lilla skatt som vi inte kan förstå att vi levt utan? Någonsin?
Du har liksom alltid funnits här hos oss.

Jag trodde inte det var möjligt att älska någon så mycket som jag älskar vår dotter. Ja, ni som är mammor förstår!
Känns som man födde ut sitt hjärta och bär runt på det i ens famn för att skydda den mot alla elakheter. För dig gör jag allt. Å pappa med.

Skulle göra om förlossningen tusen gånger om även fast de gjorde ap ont.
Känslan är obeskrivlig. Å vad jag älskar dig. Wilma Linnea lydia Viljakainen <3

Förlossningen

Ska skriva ner förlossningsberättelsen nån dag! Det jag minns av den i alla fall. Haha. Xoxo

Meningen med livet

Här ligger du tätt intill mig min älskade lilla stjärna. Tänka sig att för 3 år sedan hade vi ingen aning om att du idag skulle finnas. Du är se bästa som hänt mig och Sammy. Tänk att vi kunde få till en sån fantastisk liten flicka. Vår egna lilla dotter. Du är så himla vacker och så otroligt rolig! Dina vackra blå ögon som tittar på en. Kan fortfarande inte förstå vad som hände för 1,5 månader sedan. Du är som sagt de bästa som hänt oss. Vi älskar dig så lilla Wilma!

RSS 2.0