We found love

Nit efter nit.

Detta kanske är ett jag tycker synd om mig själv inlägg. Men jag har låtit mig anförtro mig till vissa människor som sedan var en nit efter nit. Det tycker jag är synd, och de har idag fått mig att må väldigt dåligt och varit väldigt ledsen. Jag är inte ledsen över det spännande jag ska få vara med om, vilket många säkert fattar, utan det är jag stolt över, så folk kan få tala precis hur de vill om mig, bara jag inte låts ta del av det. Jag är ledsen för att jag gång på gång tycks bli backstabbed av folk jag trodde var mina vänner, sen är jag ledsen över att jag låtit folk vara en del av det jag kommer få gå igenom. Men behövet man alla egentligen? Nä, det tror jag inte. Men jag är nog bara så ledsen att man ska behöva välja bort folk ifrån en. Men man blir väl starkare av det tillslut? Sen måste jag lära mig att man inte kan förlita sig på alla människor man blir vän med, utan vissa får man helt enkelt hålla lite på avstånd, även om man tycker så bra om dem. Synd nog ska man lära sig av sina misstag försent, vilket bara låter mig själv såras.
Nu ska jag ut en sväng i blåsten och låta mina negativa tankar följa med och blåsas bort med vinden.

Hej 1a advent!

Rain

Hej bloggen.

Sammy och jag väntar på att få vårt bredband, det tar ju givetvis år innan det. Så vi hörs snart! Ciao

sex and the city and christmas

God kväll ännu en gång.

Denna dagen känns som den pågått i tusen år. Min älskade man kommer hem om någon timma. Ska bli skönt!
Under kvällens gång har jag legat och tittat på Robinson. Ola kom tvåa och det ska man hurra för. Hur som helst ville jag egentligen med detta inlägg tala om att hemligheten jag kommer dela med mig av här under en snart framtid kommer berättas på julafton! Perfekt dag.
Nu ligger jag i alla fall och kikar på sex and the city, sen blir det läggdags.


suck för göteborgs energi

God kväll.

Idag har varit en halvdålig dag. Har inte varit på nå bra humör, mått dåligt och varit sjukt trött å seg. Skulle egentligen in till stan, men då hindrade ngt mig, så la mig en stund. Då ringde hyresvärden och sa att min el stängts av (jävla idiot jag är som glömt kontakta gbg energi). Ringer deras kundservice och de är trevliga och vill hjälpa mig, vilket var kanonbra. Jag begav mig till lägenheten för att titta på elmätaren då ett samtal skulle komma mellan 15.00 - 16.00. Men inget samtal? Ringde dem, då ringde de upp och ursäktar att de glömt min bokade tid för samtal. Kul. Sedan ska de försöka få kontakt med mitt elvärk men icke, då beklagar damen i telefonen och säger att hon ska ringa några eltekniker som ska komma till lägenheten å hjälpa till.... klockan tickar.. inte en lampa tänd i lägenheten vilket resulterar KOLSVART... 40 min går, sen ringer hon upp och beklagar, sen att hon ringer om 5 minuter igen... ännu igen 40 minuter då jag blir förbannad (inombords) och har suttit i en tom lägenhetet på golvet och väntat. DÅ ringer hon och ger mig en NY tid imorgon. Åhhhhh.. kul.

Ikväll är det Robinson final. De ska kikas på! Hoppas Ola vinner, han verkar så rolig. Fast det är nog bara för d är pappas tjejes barns bror som jag hejjar på honom. Jag är en tönt.

Ha d gott

mardrömmar

God morgon.

Vaknade ännu en gång av hemska mardrömmar. Känner mig mer slut nu än vad jag gjorde igår kväll när jag gick och la mig, och nu är jag nyvaken? Vill äta frukost men har ingen  matlust alls. Undrar vad jag ska göra idag, ska jag ens göra något? Haha. Vilka problem.

Hmm. No more to say! bye

kärlek

Idag sov jag ut ordentligt. Vaknade klockan 12 och jobbet började två. Är så sjukt trött nu för tiden! Undrar vad det kan bero på? Hähä. Jag har ju jobbat rätt intensivt de senaste veckorna och med tanke på vad som sker just nu är det inte konstigt att man är dödstrött, eller?
Saker och ting har börjat ordna sig väldigt bra, har fått ett vikariat tills 15 Januari, och det är något jag verkligen har behövt nu, och på lördag ska jag flytta mina saker till lägenheten. Det blir till att inhandla lite smått och gott från systemet som jag kan bjuda mina trogna vänner på under flytten.

Nåja. Idag fick jag en helt underbar känsla i kroppen. Det var kärlekspar överallt som såg så lyckliga ut, då slog det mig verkligen vad jag har det fantastiskt bra ihop med min älskade Sammy. Ibland blir det som en blixt slår ner och alla känslor exploderar, jag är så oerhört kär och så oerhört lycklig! Sen att se vilken resa som jag och sammy påbörjar nu är sjukt häftigt. Jag är så nöjd med mitt liv och så lycklig att just jag fick träffa min fina  pojkvän.

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska fråga älskling om han vill fortsätta titta på the walking dead, innan jag kryper till kojs. Jobbar en dagtur imorgon vilket resulterar en mycket tidig kväll. Sen efter det blir det en tripp till lägenheten för att se om de blivit klart än med tapetseringen och om golvläggaren påbörjat sitt arbete. Dessutom hämta en nagelfil, för nu måste jag fila ner mina akrylnaglar, det går inte att jobba inom vården med den skiten. Fick ett infall att göra akrylnaglar en dag när jag kände mig okvinnligt och sliten, men visste redan då att jag skulle få panik efter ett tag. Samt att som undersköterska ska man vara väl medveten om att långa naglar ej är tilllåtna.

Jaja, nu är det sluttjötat för idag. Godnatt



The walking dead

God kväll.

Idag har jag inte gjort något i princip. Har inte riktigt kännt mig pigg, liksom inte kommit igång. Ändå var jag ute på en promenad imorse som jag trodde skulle liva upp, men icke.
Har städat lite, och älskling har fixat med tvätten :) Just nu sitter vi och tittar på 3e avsnittet utav serien Walking Dead, och den verkar grymt bra!
Imorgon är det jobb som gäller, sen på fredag blir det inflytt för min del, och sammy flyttar inte succesivt.
Har även fått vikariat, vilket är GRYMT bra.

Natti

i wanna go to London

God morgon.

Igår hade vi ljuständning på Östra kyrkogården. Vi samlades vid 11.00 för att sälja kaffe, och allvarligt, man kan dra in mycket pengar på´det. Chefen där ville sammarbeta med oss nästa år igen, och det känns ju jätte roligt att höra. Men det är klart, vi ger ju reklam för varandra. Vid 15.00 var det dags för ljuständningen. Det kändes väldigt uppskattat, men jag var så trött, hade ju sålt kaffe hela dagen och ätit typ 6 pepparkakor så jag fick springa till Halta Lotta och kasta i mig mat. Efter det drog vi till Frankes och där tog vi mat, läsk och öl. Sen blev det hemgång.l Tittade på en äckelfilm med älskling, så inatt har jag inte sovit en blund.


 

Idag har jag kikat lite på resor till London vecka 7 på sportlovet i Februari. Tänkte försöka bjuda älskling på en resa dit innan saker och ting i livet ändras. Känner ett enormt sug för London, det är  ju trots allt min favorit stad. Sammy ville också kika på en tripp till Barcelona, så det kanske blir det istället! Får se.

 

 

Senast vi var i London över bröllopshelgen då William och Kate gifte sig.

born again

Hej igen.

Spenderat morgonen hemma hos mamma innan hon begav sig mot sitt jobb. Nu sitter jag här och pillar lite med bloggen. Börjar komma iordning med den lite.
Funderar på att köpa thaimat i affären på vår gata. Så sugen! Har iofs aldrig ätit här på thaien, så jag har ingen aning om det är ett bra ställe eller ej.
Senare måste jag också en sväng till rusta för att köpa gravljus tills på lördag! Och ja jävlar, måste till jobbet. Fan då! Glömt mina arbetskläder där, ska ju börja på björkekärrshus imorgon, på timmar bara. Men det blir till att bära runt sina arbetskläder all the time. Om inte något annat kommer upp dvs.

God morgon.

Idag var jag uppe tidigt. Åkta för att hämta nyckeln till lägenheten, sen åkte mor och jag dit och lastade in lite saker som får stå i garderoben sålänge. Det är fullt ös med tapetsering och golvbyta, dock dröjer inflytten ett tag till. Hoppas verkligen dagarna går fort! Vill verkligen få ner allt innan snö och annan skit kommer, det blir så himla svårt då! Blä.
Och idag väntar ännu en god nyhet, hoppas telefonen ringer snart. Känns som allt går så himla frammåt nu! Hoppas ingenting negativt händer bara för jag sa så nu! '

Ha en bra dag!

Ljuständning!

God kväll.

Igår kväll när jag skulle till jobbet började jag må riktigt dåligt! Har inte kunnat äta eller dricka för min mage har varit helt upp och ner, men jag överlevde natten och gick hem direkt och la mig imorse. Har sovit hela dagen, vaknade vid 16.00. Kännt mig så hungrig så nu har älskling gjort hemmalagad pizza! Så gott! Hoppas jag får i mig någon mat.
Imorgon ska jag iväg och hämta nyckeln till lägenheten. Det har blivit fördröjt pga att tapetseringen skedde senare än planerat samt att de fått byta mattorna i lägenheten. Klart jag är lite sur, men får se de positivt, jag får ju allt gratis!

På lördag vill jag bara påminna er om att ni kan bidra med egenköpta ljus eller pengar som jag köper ljus för, till ljuständningen på Östra Kyrkogården, som var väldigt uppskattat förra året. Anledningen till detta är fölr vi vill sprida ljus i mörkret. Förra året handlade mkt om elin krantz och rasmus som dog. Sen tänder vi för de vars anhöriga har gått bort och att dem inte kan vara med nu när högtider närmar sig. Ett ljus för dem som ingen har att vända sig till, folk som är ensama. Ett ljus för dem som inte har familj, jobb eller pengar.

Kontanta mig lr Härlanda kyrka.
0736168555

RSS 2.0