Michelingubben!

Hallu.

Efter gårdagens besök på Ullared hände något med min kropp. Antingen beror det på att jag satt orörligt i baksätet en längre period eller att kroppen helt enkelt valde samma dag att ändra sig. Imorse vaknade jag nämligen upp som Michelingubben! Mina fötter var så svullna och mina händer. Eller.. Hela min kropp! Hoppas det är tillfälligt! Säkert bara för jag sagt att kag klarat mig ifrån det! Grr!
Imorgon ska jag köpa stödstrumpor! För Gud så tjocka fötterna är! Helt jäkla sjukt! Tur nog är detta sista månaden, så jag ska väl egentligen skratta mig lycklig! Men just nu är det svårt..

Känner mig som en svettig tjock padda med trästockar till ben.
Usch å fy. Tur nog får man ut världens vackraste sak :) en liten bebis!

Nu ska jag sova! Så trött! Nattiii

Jag vet!

Jag vet att jag klagar! Men graviditeten har aldrig varit så tung å påfrestande som nu! Att gå på stan är verkligen en utmaning! Gud! Sen åkte vi till allum idag! Gud hjälp! Först vill jag bara säga att jag e så glad å tacksam över att Sammy följde med! Tålmodig kille! Min kille! Handlade massa till vår älskling i magen :) kläder fanns ju dock inga snygga. Menmen! Väl hemma hoppa jag i säng! Har så ont i höfterna och benen känns som två stockar! Gud hjälp!
Nu ska jag bortåt mot min lägenhet å spendera kvällen med Sammy å hand familj :) puss!

Att unna sig lite skönhetsvård

Tjing!

Idag har vädret inte alls varit på topp. Grått och trist med pissregn! Lill*n där inne känner nog av det eftersom det inte vart så stor aktivitet idag! Fast h*n behöver ju med sova!

Men idag kom ju lönen så då bestämde jag mig för att åka in till stan och få ordning på den här kaluffsen på hövvet! Å de blev gjort för 200! Ser helt ok ut :) man får ju leva med att klippa en bit när man experimenterat med sitt hår själv!

Nu sitter jag iaf hemma och väntar på min mor! Ska iväg och storhandla på maxi och sen slänga massa skit!
Sammys föräldrar å syskon kommer hit imorgon, så jag vill ju ha det fint hemma!

Puss!

 

av längtan till dig

Lill*n där inne har varit frånvarande i två dagar, men de går i perioder! Måste säga att jag är ganska bortskämd med sparkar! Så de blir lite jobbigt för mig när h*n int sparkar där inne! Blir orolig.

Men med detta inlägg ville jag bara skriva hur mycket jag läääääängtar efter att få ut min lilla plutt! Åh! Idag är jag inte rädd för förlossningen, vill ha ut min skatt nu.

Pusss

Kärlek

Älskar er

 

Tacksam!

Godkväll!

Idag har vi firat min syster på hennes 25 års dag! Jag fick också lite presenter :) men bäst av allt var sällskapet. Fick massa påsar med kläder i olika storlekar av pappas tjejs dotter! Underbart mkt och fina kläder till vår lilla skatt! Fick också ett gudomligt te och choklad! Haha. Alla vet vad en gravid kvinna vill ha.

Nu vill jag att veckorna ska gå fort! Jag orkar faktiskt inte vara gravid längre. Saknar min kropp, att inte dela den med någon. Är tungt nu! Lill*n har inte mkt plats så h*n knör som aldrig förr! Även fast jag är skit rädd så vill jag bara ha ut min bebis.. Nu låter jag säkert alldeles för gnällig! Men idag är mitt tålamod slut. Imorgon har jag säkert nytt! Hoho!
Nä nu ska jag lägga mig i soffan och koppla av!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla! Puss

 

Hipp hipp hurra!

Idag är ingen vanlig dag! För det är min systers födelsedag! Jag älskar dig min lilla loppa! Puss

 

fredag

helojsan!

idag har jag sagt åt mig själv att bara ligga inne och ta det lugnt, men ändå känner jag mig rastlös och stressad inombords. har gjort mig iordning, ska åka en sväng till willys och köpa något.. ja inte något nyttigt iaf. haha.
sen ska jag hem å koppla av igen!

så ja, ha en trevlig fredag ;) puss

Detta år som gått

Från 19/4-11 till 19/4-12 har jag

*fick en resa av älskling och min syster till London över bröllopshelgen då prinsen å prinsessan gifte sig! Första resan ihop med Sammy!

*blev färdig usk!

*reste till Skottland med syster och mor

*blev gravid och kom överens med min käraste att vi ska göra världens häftigaste resa ihop!

*firade ett fint nyår med min kille, och jobbade.

*varit snart 1 år utan att festa/dricka alkohol! Lärt mig att man har lika roligt när man festar nykter som onykter! Och detta har gjort mig mer social och mindre blyg!

*gått upp snart 10 kg, har lite mer lovehandels som jag snar ska få bort!

*jobbat och flyttat. Byggt upp ett hem med den jag älska och ska bilda familj med!

*slutat jobbet. Samma dag jag slutade jobba låg ett brev från Gbg stad hemma. De gjorde mig lugn och gjorde min framtid trygg :)

*och snart är jag mamma till en liten ********!


Alltså ett mkt fantastiskt år!

Hipp hipp hurra!

Ja då var ännu en födelsedag kommen! Den sista som "ensam" och då menar jag utan barn haha!
Idag har jag bara tagit d lugnt. Åkte en sväng till allum sen hem igen! Nu städar jag lite samtidigt som jag bakar bröd :)
Ikväll kommer min syster, hennes kille och axel till mig på lite fika! Något får man ju göra när man fyller år!
Sen firar vi lite på lördag med familjen (min syster fyller 25 så detta är hennes år)!

Nu ska jag återgå t mina verk! Ha en kanon dag alla! Å tack alla som gratulerat mig :) puss!

 

Bajs på Nordea bank

Hej på Er!

Idag var d ännu en tidig morgon :) duschade och klädde på mig den gjorde jag i ordning en ordentlig frukost :) tittade igenom bloggarna och tidningen.
Idag är ingen ljus dag, Pierre som vart försvunnen har blivit hittad. En bekant till mig jobbade vid lindholmen och såg när d tog upp liket ur vattnet. Så en tanke till pierre och hans familj! Och masa varma tröstande kramar!

Sen tog jag bussen till allum där jag skulle köpa present till min syster och en dop present till sammys vän vars dotter döps på söndag! Efter 1 timma inne på guldfynd skulle jag betala mina paket.. Men nääääääää... Gissa vilken bank som fick teknisk störning igen?
Å bakom mig står 8 personer som vägar på sin tur, då experditen slagit in presenterna och gjort allt så fint. Jävlar.
Men får åka dit imorgon igen, la undan paketen. Men man blir såklart sur då Nordea alltid har teknisk störning!

Nu är jag hemma. Ligger i sängen å sträcker ut mig efter mitt intag av mat :) väntar på sammy sen ska vi väl till lägenheten i olskroken och städad sista!

Hoppas ni har en bra dag :) pussi

Dagens to do

Hej igen!

Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är inombords över att jag hållet igång hela dagen! Att inte den där hemska tröttheten har drabbat mig! Tjoho!

Idag har jag skrivit inköpslista till Ullared-resan jag förhoppningsvis gör nästa vecka vid löning! Sen renskrivit BB väskan listan!

Har också lagat en god lax/potatis måltid som mättat min mage! Mor var över på besök igen å tog en kopp kaffe!
Samtidigt som jag håller på med tvätten!

Alla barnkläder är tvättade och ligger på tork i hela lägenheten! Ready to be used by someone!

Snart kommer mannen min hem också :) men han ska titta på fotboll så då passar jag på att lägga mig till ro och läsa en bok Sammy fick med sig hem av sin kollega igår. "gravidchock" heter den!

Jaja! Puss på Er :)

Fetto

God dag!

Idag känner jag mig faktiskt piggare! Har inte dippat än så länge och blivit trött utan har hållt mig helt ok pigg idag!

Älsklings telefon ringde vid 7.30 och då gick jag med upp! Mamma hämtade upp mig vid kvart över åtta så åkte vi till Ica och inhandlade lite frukost (skulle äta frukost hos mor med min syster, och mamma är på nutrilettdiet så vi fick köpa nytt) hoho! Väl där köper vi typ 5 skivor ost i skarken, pga mammas diet vill hon inte ha kvar nått ätbart i sitt kylskåp efter vi vart där. Tjejen bakom disken trodde nog vi var knäppa!

Hur som helst. Var hos mor i några timmar :) ställde mig olyckligtvis på vågen och därefter gjorde mig hurtbulle till syster detsamma då hela min dag gick åt skogen. Ja.. Ca 25 kilo mellan oss. Usch vad jag känner mig tjock nu!
Har alltid varit skillnad på oss två då jag vart överviktig sen jag var liten. Men nu e det dags att vakna upp. Att vara gravid är ingen bortförklaring för att kunna äta godis och annat onyttigt!

Hädanefter blir det frukt i mängder och nyttig, men goood mat. Jag blir hellre tjock på att äta bra mat än massa chips, godis och mc Donalds. Vill ju kunna leva efter graviditeten med, med tanke på att det är sommar och man billig i shorts.

Jaja. Jag menar inte att jag ska banta, utan tänka mig lite för. Inget mer godis iaf! Eller läsk!
Ska som sagt orka bära mig själv i ca 8 veckor till!

Bjuder på en magbild till :) nu ska jag till tvättstugan! Håller på och tvätta alla barnkläder samt d som ska in i BB väskan :)

Puss på Er!

33+5

Go morgon!

Idag klev jag upp tidigt eftersom jag trodde dörrinstallatörerna skulle komma tidigt, men icke. Vet inte när d tänkt komma, men jag har iaf flytt fältet och sitter hemma hos mamma. Springer ut på balkongen sinsemellan och kilar bort mot mitt hus för att se om de har kommit lr ej. De skulle ta 3 timmar å d ska borra å greja så bättre att vara någon annanstans!

Förkylningen har inte blivit bättre. Snorig, hosta och trött som in i Norden! Därför tackar jag Gud att jag fick beviljat havandeskapspenning så man kan vara hemma! Samt att magen börjar bli riktigt tung! Är riktigt stor nu!

Nu ska jag titta på förhäxad! Sen bord inte mer än såhär :) hoppas ni får en bra dag! Kärlek

En bild, vecka 33+5

Återigen sjuk

Trodde denna hemska och långdragna förkylning skulle gått mot sitt slut, men icke. Igår kväll kändes det konstigt i luftrören och imorse vaknade jag med äcklig hosta som skaver i halsen och snuvig som fasen.. Fast de sitter fast i behålan. Får ta mig i kragen imån och ringa vårdcentralen! Kan komma till att jag behöver hostmedicin!

Har iaf orkat med en fika hos min syster då vår pappa kom förbi och tog en kaffe. Sen gick jag hem!
Nu ligger jag på soffan och ska blunda en stund, men som vanligt är jag supersugen på ngt.. Får ta apelsin eller äpple!

Älskling är hos en kompis och ska ev. Titta på IFK-AIK på frankes! Så det dröjer innan han är hemma!

Ha de gott sålänge! Kärlek

Bättre än igår!

God kväll!

Idag hade jag lite mer energi och mår lite bättre.. Gick en sväng hem till mamma och deklarerade sen åkte jag och inhandlade lite mat! Eller varor att laga mat på :) idag fick det bli pannkakor som jag igår fick en snilleblixt att göra! Nästa sak på listan blir hallon och blåbärsmuffins!
Jag måste ju ha något att göra när jag går hemma och alla andra jobbar! Så varför inte utöka sina bak och matlagningskunskaper?

Älskling fixade i ordning sin lägenhet som vi ska hyra ut, så har inte sett mkt av han idag! Men min syster kom över på lite mat iaf, så det var trevligt :)

Nu är min man iaf hemkommen och vi ligger i soffan å har myst ner oss med tänka ljus. Han tittar på fotboll och jag... Jag bloggar :)

Klockan 22 är TVn min för då börjar Den sist dokusåpan :) jaja sluttjatat.
Hoppas ni haft en bra dag!

Kärlek

Film måndag

Idag känns ingenting bättre. Blivit snuvig och ännu mer matt i kroppen! Är så trött på denna jäkla förkylningen! Har legat hemma sen i fredags! Vill ut å träffa lite människor!

Sammy verkar må bättre idag iaf, tur för honom. Han har ju lov nu så jag förstår att man gärna inte vill gå och bli sjuk!

Vädret ute är ju ren skit med och ska tydligen vara samma hela veckan. När vädret är såhär längtar jag till husvagnen i Alingsås. Höra hur d smattrar på rutorna och bara veta att här är jag för att koppla av..

Nä nu ska jag fortsätta titta på film med baby! Han ska snart iväg å titta på fotboll :) IFK idag om jag tror rätt?


Ha en fantastisk dag ni andra där ute :) puss

Sjukstuga

God kväll.

Sammy kom hem för en stund sedan och han har börjat må dåligt han också. Jag har ju åkt på någon skit förkylning som är varken eller, den bara ligger där å gror och gör mig irriterad. Nu vill jag bli frisk!

Måste få igång mitt liv med rutiner! Upp på morgonen och bara gå ut och gå den där promenaden! Vet själv att jag kommer bli så mkt piggare. Jag får inte sjunka ihop och bli en hösäck här hemm! Men nu e jag iofs sjuk så jag får lov.. Men när jag blir frisk blir det andra bullar!

Nu ligger jag i sängen å sträcker ut mig. Lill*ns sparkar där inne blir hårdare! Det är en stark liten kotte där inne! Hihi.

Imorgon hoppas vi man mår bättre. Hoppas jag känner mig iaf, Sammy lär bli sjuk. Så jag får ta hand om honom och skämma bort honom så som han gjort med mig under hela graviditeten. Vet inte hur man ska tacka honom. Min stjärna! Världens bästa :)


Ha en bra kväll allihopa! Puss å kärlek från mig

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

hej igen.

börjar få iordning lite med designen på denna sablans blogg. vet inte riktigt om jag orkar pilla mer med den just idag!

nu har jag precis ätit upp mina potatiskroketter (fick något snabbt sug efter något gott). ska strax ställa mig å tilllaga lax till min och älskling. han är hemma i sin lägenhet som vi ska hyra ut och slänger de sista! samtidigt håller jag på med tusen saker, eller ja ska börja. tvättar lite tvätt, matlagning, skriver ner bb listan och snart kommer mor hit så vi ska åka till ica och handla lite!

måste få ordning här hemma nu, ska rensa ut vår källare i veckan så vi får ner alla flyttkartonger som står i lägenheten! rensa bland kläderna och få iordning lill*ns hörna! :)
tur nog blir det en liten resa till ullared (ja jag vet att jag tjatar) men där ska jag inhandla de mesta till vår skatt. mer basic saker som babygym, babysitter osv. finns ju lite av allt där.

nä nu får jag göra något. haha inte sitta här! puss


jag vet vilken dy hon varit i

god morgon!

mina lediga dagar lunkar på rätt fort. påsken är över, eller påskafton i alla fall. spenderade min tillsammans med min man och min storasyster. sammy lagade fläskfilé med egengjord potatisgratäng (himmelsk!) och rödvinssås! och sen en massa godis på det då. usch, mår illa bara tanken på godis nu! blä.
sen tittade vi på mission impossible (?) min stavning funkar inte idag. men hur som helst, jag har ju aldrig gett dessa filmer en chans och det är ngt jag fått bita i, för shit så bra film. mikael nyqvist är med och han är en mkt bra svensk skådespelare.
sen när jag gick till sängs började lill*n sträcka på sig i magen, och då insåg jag verkligen hur stor h*n blivit. så det tog ett tag innan jag somnade ordentligt! vår lilla älskade pärla. längtar efter dig men är verkligen jätte nervös!

vår lilla älskade sak där inne. nu vet vi vem du är, eller vilket kön du har i alla fall. och det känns fantastiskt. men jag delar inte med mig av det än. utan när h*n är här får ni veta.

nu ska jag ta mig en dusch, städa lite sen försöka få något gjort utav denna härliga söndag. en promenad kanske? fast nu blev jag hungrig så något att äta innan. har bara ätit melon, vindruvor och äpple sallad till frukost.


Njut av dagen mina älskade.


Sjuk och ledsen

Hej. Ska bli bättre på de här med att blogga! Vill hitta nån bra design bara! Vill kunna skriva sen när min lilla älskling har kommit till världen. Någon som vill hjälpa?

Idag ligger jag sjuk. Halsont och feber.
Är ledsen och irriterad på en vän som använder konstiga saker emot en. Fast jag blir väl inte en bättre person som beklagar mig här!

Men finns d någon som e bra på designer osv så skriv. Jag betalar :)

Puss

Här e en bild på en sjuk tjej. Bye

Välsignad

Tänk att jag, JAG, blev välsignad och kunde bli gravid! Dessutom fick jag en sån otroligt vacker å kärleksfull kille. Sammy är mitt liv, min andra halva. Lill*n i magen är en skapelse, 50%sammy och 50% mig. Vår skatt!
Idag fick jag vara med om något häftigt. Om mitt hjärta skulle synas utifrån hade de bländat alla. Mitt hjärta lyser som solens strålar, pumpar och sjunger.

Jag älskar mitt liv och jag älskar min fantastiska Sammy.

Nu ska jag jobba min sista dag! Puss

Big

Vecka 32!

vart tog tiden vägen?

Hej min kära blogg!

Kan ni förstå att jag redan är i vecka 32? Hur fort går inte tiden? Jag förstår inte att om 2 månader är jag förhoppningsvis förälder till en pojk eller flicka. Sjukt! Känner ju hur tydliga rörelserna blir innefrån då lill*n inte har stor plats att röra sig i! Sparkar och volter blir mer å mer tydliga!
Känner att jag inte riktigt hängt med alls. Men shit, allt har ju gått så fort! Hjälp! Jag är rädd inför förlossningen men ändå så nyfiken på hur allt känns och hur allt blir.

nä nu ska ja tvätta. ville bara skriva haha.

hej
RSS 2.0