illamående

god morgon!
hoppas ni alla sovit gott inatt, vilket jag inte gjort!
igår kväll mådde jag lite halvkonstigt och bestämde mig för att lägga mig. när jag legat i ca 20 minuter började jag må riktigt illa. det var jag ju van vid, men detta vart nått annat. fick kräkas 5 gånger under nattens gång. tur för sammy att han kunde somna fort, så han slapp höra mig. usch.
fick också stanna hemma från jobbet idag vilket jag hatar! har ju bara 3 arbetsdagar kvar, om fk beviljar havandeskap.. tog mig tid och ringa dem nu när jag ändå är hemma och sängliggandes idag, och fick lite info om inkomst osv. tur man är 2 i förhållandet. får ut ungefär 9000:- efter skatt, sen är de ju beroende på hur många dagar jag plockar ut så d blir ju mindre. jaja, det är pengar så man kan leva iaf! å må gott.

nu ska jag ringa mvc och boka tid där med min barnmorska! mina händer domnar mer å mer när jag sover och d stör min nattsömn något otroligt. har vart lite lat när d gäller att ordna med allt, men idag är en dag att ta tag i alla samtal som sagt.

nu ska jag nana igen, efter jag ringt såklart.. puss

Lön tisdag

Hej !

Igår och idag skulle egentligen vart mina lediga dagar men igår fick jag jobba extra! Jag klagar inte för jag behöver pengarna då det är sista gången jag får en ordentlig lön innan jag går på ledighet. Idag hoppar jag in med men blir ledig imorgon! Känner mig trött men det får man vänja sig vid! Har bara ca 4 arbetsdagar kvar! Hoppas fk ger beviljat havandeskap nu bara! I tid!

Idag passade jag på att umgås med mor och syster innan jobb. Åkte till Frölunda torg, sen triumf glass med!
Fick inhandlat 2 toppar till mig själv, eller rättare sagt min snälla mamma köpte dem!

Ååhhh sen fick jag inhandlat lite bodys och pyjamas till vår lille bulle i magen! <3

Börjar bli sjuk?

Åh. Kom hem från jobbet, la mig å sov och vaknade upp med en konstig hals och tungt huvud. Sammy sa att jag kändes varm med! Blä. Sen mår min mage inte bra! Å bara det är ett tecken på att ja börjar bli sjuk. Inte gravid magen utan bajjmagen, Hahaha!

Jaja. Får se imån hur jag mår. Annars får man bli hemma! Attan!

Hoppas ni mår bra :)

Love

Jag växer så jag knakar! Hihi snart e det bara 2 månader kvar! Sjuuuuukt!!!

Vad ett nytt klädesplagg kan göra?!

Tänka sig att en enda sak kan få en att må bättre? Jag köpte ett enkelt linne för 99:- på hm. Och nu känner jag mig lite finare! Haha! Sjukt egentligen. Var så trött på mammabyxorna som bara var antingen för stora eller ja bara jobbiga. Får köpa nya byxor när lönen kommer. Vill ha ett par jeansfärgade med Alin leg. Å med converse!

Nu är jag hemma igen. Älsklingen mår inte bra!
Jag ställde mig och diskade och insåg hur äckligt formarna efter kycklingen luktar skit! Det är d värsta som finns. Tror jag förstår d där med att inte klara av vissa lukter betyder nu. Allvarligt. Vill spy! Lukten sitter fast i näsan! Fy fasen.

Nu ska jag krypa ner bredvid baby och inte göra ett skiiiit mer idag. Eller jo, laga stekt potatis å ägg! Min favoritmat som gravid tror jag!? Haha.

Å vill bara avsluta med ett stort tack till alla fina personer som skrivit hur fin å vacker jag är! Å till Er som e mina vänner som vart gravida, tack för ni förstår! Ni får mig glad via era kommentarer! Massa kärlek till Er!

Bjuder på 2 ultraljuds bilder på lill*n! Är super nyfiken på om d är en tjej eller kille! Å jag som brukar ha kotrollbehov å vill veta allt har klarat 7 månader! Nu är d bara 10 veckor å 3 dagar kvar tills de är beräknad förlossningsdag! Så jäkla sjukt! Min älskling, nej vår älskling är snart här!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3085834/images/2012/pic_194626228.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3085834/images/2012/pic_194626228.jpg" class="image">

dessa hormoner

egentligen ska man väl njuta nu de sista när man har något att skylla på. ja jag talar om dessa fantastiska hormoner!
de senaste dagarna har jag äcklats av mig själv, av de kläder jag äger och hur jag ser ut. jag mår så fruktansvärt dåligt när jag får sådana här rusningar i kroppen! skulle kunna ligga under täcket i flera dagar för att slippa visa mig för folk. otur nog är sammy närmast och drabbas av allt mitt gnäll. men han klarar det fint och med det vill jag säga att jag älskar dig!

och vart ville jag komma med detta inlägg? nja, mest tala om att jag är frustrerad över varför jag känner som jag gör. känner mig så jävla fet och sen har jag sån ångest över att sommaren är på väg. JAG KAN JU INTE HA LÄTTKLÄDDA KLÄDER? så som shorts, linnen osv. riktig ångest.

aja jag ska sluta gnälla för jag är väl bara löjlig.
puss på er

Vän

2 bilder från veckan som gått. Tack Sara för du är en fin vän som tycker om mig för den jag är! Du gör mig glad å jag uppskattar dig så mkt. Puss

Kärlek

Idag har varit en lång dag! Sammy har legat på soffan och jag i sängen. Ingen av oss har mått bra men inte heller dåligt! Hatar när man åker på någon bakterie som bara inte vill slå ut ordentligt! Tur nog är jag ledig inån med. Otur nog måste älskling till jobbet! Men vi håller tummarna att vi känner oss bättre imån! Hur som helst.
Lillen sparkar som attan! I land gör d riktigt ont när den sparkas neråt mig blåsan å ja. Underlivet. Fy! Men d får man ta. Knappt 3 månader kvar nu :)
Har haft turen och inte åkt på så mkt åkommor men nu var d la dags. Fått vakna med domningar i hand å fingrar. Tydligen beror d på vätska i handleden och d kan bli så om man redan innan graviditeten var överviktig. Ska försvinna när barnet är fött. Lite obehagligt. Höger hand e värst på natten när man vaknar av d. Känns som långfingrat är suuuuper svullet men d är ju bara domnat. Jaja. I survive!

Nu ska jag sova! Ska till Mvc läkaren inån å prata om förlossningrädsla!

Natti natti! Å tack fina ni som lämnar kommentarer! Kärlek till Er!

Vecka 28+2

Nu börjar jag bli tjock! Har en 35 cm bebis i magen så d är kanske inte så konstigt. Han/hon gillar tydligen att sparkas på urinblåsan vilket känns obehagligt! 11 veckor kvar tills beräknat datum :) häftigt! Men är så nervös!

Kärlek

Åh vilken bra melodifestival! Så glad. Älskat loreen sen förra året. Hon är en sann vinnare! Tusen grattis!

Vår

Hej! Imorse när jag vaknade vid klockan 5 på morgonen var det ljust ute. Fick titta på klockan flera gånger för att se om den verkligen var 5. Kan det vara så att våren äntligen är här? Nån som vet när man ställer om klockan?

Nu är jag iaf på jobbet, eller har varit i många timmar :) slutar 15.00 idag! Hoppas solen lyser länge! Vill en sväng till stan!

Ja mer än så har inte hänt idag! Hoppas alla ni mår bra! Puss

Sommarvänner

God kväll i stugan. Jag är precis hemkommen från en kaffefika med sara lesanifarid. Jag vill bara börja detta inlägg med att tala om hur go tjej hon är! Vi har varit vänner sen lågstadiet och har sinsemellan åren vart vänner till och från, men alltid på något sätt hållt ihop. Vår vänskap är kravlös, vi kan sitta på en bänk hela dagen och inte säga ett ord till varann men ändå ha jätte roligt ihop. Mest tacksam är jag för du sprider glädje i mitt liv och att du faktiskt varit en av de människor i min omgivning (av mina vänner) som faktiskt hållt ihop med mig sen jag blev gravid. Jag ska inte yttra mig för mycket, men de känns som gamla vänner ta kontakt med mig NU, nu när jag ska ha barn. Kanske bara jag som är konstig, men så känns det faktiskt. Och det är inte den typen av vänskap jag vill ha i mitt liv, jag vill ha folk som stannar och vill vara kompis med MIG och inte bara för de ska få vara nära mitt barn och typ "känna" mig för det är coolt att just jag ska bli mamma. Äsch, jag vet inte. Kanske bara är löjlig? Vi skyller på hormonerna igen! Hah.

Hur som helst har dagen varit lång men bra. Min mor och min syster var också lediga idag vilket resulterade en dag ihop med varandra. Lyckligtvis blev det inget bråk (tänk er 3 tjejer som är exakta kopior med varann som alla har stark vilja). Jag älskar er.
Vi åkte till blomsterlandet, och jag som sa att jag aldrig skulle ha en blomma stående i mitt hem. Ja, jag köpte massor! Nu är mitt å sammys hem jätte fint! Det ända som fattas nu är skåpshandtag, gardiner och hm. Lite småskit! Åh just det, barngrejjer. Men hur som helst, vi åkte till RUSTA och handlade ännu mer skit. Konstigt hur allt som är billigt kan sluta upp med att bli så dyrt, haha!
´Jag bjöd på fika här hemma, sen var dagen ihop med familjen slut. Eller ja, jag fikade ju en gång till med min kompis som sagt.

Nu är jag hemma, nyduschad och nergosad i soffan brevid älskling och datorn i knät. Imorgon blir det jobb och samma hela helgen! Tur nog jobbar jag DAG på lördag så jag kan se melodifestivalen. Hoppas Loreen vinner hela skiten, jag älskar henne!

Ja. Vad mer ska man säga? Kan ju bara dela med er att jag har ett enormt sug efter att få åka till Ullared! Så mor och jag planerar en bilresa dit i slutet av månaden! Tar ju bara 1 timma typ. Ska handla massor av nödvändigheter till vår lilla plutt som ska ploppa ut! Längtar!

ij nu dök rädslan upp. Hur i h*lsike ska den komma ut där nere? Gud. Skönt att jag ska träffa läkaren nästa vecka och prata om förlossningsrädsla. Fick ju en samandragning inne på Rusta idag och då blir jag påmind om hur den där värken kommer kännas. För jag menar, om en sammandragning gör ont, hur fasen kommer riktiga värkar kännas när det är dags? Jaja.. Nu lämnar vi det här.

Massa kärlek från mig. Sov gott.

ingenting blir bra

Hormoner. Ja, jag skyller de mesta på hormoner. Vad ska jag sen skylla på när man inte är gravid längre? Haha. Idag blir ingenting som jag vill.. Jag är inne i en period där jag är tjock, ful, äcklig and so on. Jag kan inte vara lätt att leva med. En eloge till Sammy som orkar! Min älskling.

Vår lilla bebis sparkar på där inne, tänka sig att det är 3 månader kvar till beräknat datum. Undrar om lillen tittar ut tidigare eller senare? Och nu den 5 april är jag beräknad att sluta jobba, men jag vet inte om jag vill.. Funderar på att jobba April ut och sen ta havandeskap de sista dagarna i Maj.
Mycket handlar ju om att jag faktiskt mår bra, det ända är ju att jag har lite svårt att böja mig ner efter saker, magen börjar bli i vägen! och sen att jag skulle bli så jäkla rastlös över att vara hemma! Å ja, pengarna med såklart haha.

Nä idag är jag ledig, så ska strax iväg med mor och syster till Rusta och Plantagen. Jag ska handla blommor och sen gardinstänger!

Ha en bra dag!


Snart ses vi! Jag undrar så vem du är! Kille eller tjej? Lik mamma eller pappa? Busfrö eller en lugn person?
Vi älskar dig!

euphoria

Känner att min fantasi ligger på hyllan för tillfället. Vill ju blogga om livet som gravid, men just nu finns det så mycket annat runtom som tar upp tiden och som är roligare än att blogga. Skulle vilja fixa iordning bloggen med, men jag är ju jätte dåligt på det där med alla koder osv. Får väl se om man kommer igång någon gång!

En kort sammanfattning av de senaste dagarna som passerat.
Jobbar, njuter av livet, älskar min man, ligger ofta på soffan och tittar på magen som putar ut och rör sig, ute med min vän sara och ja, inte så mycket mer än så! Men det är tillräckligt mycket för att få mig lycklig och glad, mer begär jag inte.
Ska också till barnmorskan samt läkaren nästa vecka, känner mig så oroad inför förlossningen. Vissa dagar är det som en fis i rymden och jag tänker på hur jag kommer klara det lätt som en plätt, men sen kommer tankarna ifatt, herre gud h*n ska ju ut? Där nere? Hallå, hur?
- Antar att jag inte är ensam om det.
Därför ska jag till läkaren, prata lite om förlossningsrädsla osv.
Men gud så jag ser fram emot de liv Sammy och jag kommer få om bara 3 månader! Sjukt! Vår lilla, vår älskade lilla älskling!

Vi säger inte mer än så idag. God natt!

hormoner

Hej.

De senaste dagarna har egentligen allt varit bajs. Inget speciellt egentligen, utan bara mitt hår som förstör allt för mig. Jag går ju från svart till blondt och har nu tagit saken i egna händer då frisören inte gör någon större förändring. Men man får ju leva med att man ser ut som en brandbil, men detta får mig också att känna mig så okvinnlig och ful, sen tjock och svullen. Det kommer i vågor dedär hormonanfallen. Mest brukar de komma gemensamt med illamåendet men just nu är det bara hormoner. Sen blir jag så jävla varm också vilket är hemskt!
Detta är nog det värsta med graviditet. Sen blir jag så irriterad och den personen som står närmast drabbas av det, med andra ord är det Sammy.

Nu fick jag skriva av mig lite. Hoppas kvällen blir bättre, ska hem till Sammys vänner i Olofstorp och sova där i natt. Blir mat och melodifestivalen!

Ha en bra dag!
RSS 2.0