Tiden står still

Imorgon går jag in i vecka 42+0! Alltså 2 veckor över beräknat datum. Tiden har faktiskt gått fort och inom en vecka har jag faktiskt min bebis här! Får tänka positivt nu det sista!
Ska på överburenhetskontroll på onsdag och sådär vi väl se vad dem säger och tycker. Helst önskar jag att min kropp slår på värkarna själv! Hellre det är att VETA att man ska bli igångsatt å bli nervös inför förlossningen! Bättre det bara kommer pang bom så man måste genomgå d och bara vara redo liksom. Wellwell.

Härom dagen missfärgade lilla jag mitt hår så nu är jag mörkbrun. DOCK tog jag bara tidning och utan röda pigment i! Så de tvättas ut rätt fort. Sen får jag lägga i mellanbrun å sen ljusbrun toningar! Ingen blekning eller färgning ever again.
Haft redig ångest över hur jag hållt på men nu får d vara som de är.

Aja. Hoppas ni mår bra :)

I rubriken nedan

Ja precis, i rubriken nedan förklarade jag mina stora problem med mitt hår. Nu har jag då efter lite tankar krig detta kommit fram till att jag inte alls trivs i de här vit/guld blonda håret. Det är liksom inte jag..

Och om inte annat så kan jag inte fortsätta med alla blekingar, slingor etc. Utan då slutar det med att jag kommer tappa mitt hår eller få hudcancer som hårfärg faktiskt kan framkalla.

Så nu har jag sett att alla bloggare "dämpar" sina platinablonda hår med en färg från swarpfkopf färg 550.
Min normala färg är väldigt askig (läs:otroligt tråkig!) men de är ju så den är och de får jag leva med. Får väl på min höjd göra lite slingor i då.. Eller nått.

Detta är ju ingenting jag kommer göra nu innan lill*n är född! För jag har alldeles för mkt hormoner i min kropp nu! Så då biter ingen färg eller så tappar jag håret. Så innan jag rör det ska håret vila. Men ja, ville bara skriva ner d här.

Puss

Hårproblem

Mitt hår har verkligen levt sitt egna liv. Alla hormoner har gjort så det blivit sjukt konstigt! Fett på en sekund, livlöst plus att inte ens den starkaste blekning (har aldrig provat den starkaste) inte ens tar! Skulle göra utväxten men icke funkade det. Nu låter jag håret vara en tid framöver. Men känner mig så jäkla äcklig i håret. Fy Blä.

Ja nu fick jag ur mig det iaf! Tack!
Hur som helst så var jag en sväng med en kollega från jobbet på allum en sväng! Fick köpt mig en jätte bekväm och fin amningsbh! Ska köpa sen rosa och svarta med nästa gång. Sen fick ja köpt mig ett linne med, med nått mönster! Har fått nån dille på mönster! Gina har en as fin klänning för 199:- som jag med vill ha! Men fick sansa mig! Vill spara pengarna! Månaden e lång och man kommer förhoppningsvis gå ner i vikt (sen kommer ju midsommar med!!) :) ajjjaaaa sluttjötat för idag:)


Köss

Bebis?!

När vill du komma :(

Happy

Är omringad av underbara människor. Min älskade mamma, min älskade syster! Tack för allt ni gjort för mg detta året som gått. Å min älskade sammy. Jag är så lycklig med dig!

Vecka 41+0

God morgon! Idag vaknade Jag av värk i ryggen, magen å låren. Hoppade upp ur sängen å in i duschen! Tanken var att jag vill känna mig fräsch när jag ska in till bb även om jag lär dö av svett väl där. Men nu har värkarna avtagit å kag mår istället illa å av. Behöver gå på toa lite ofta om ni förstår! Haha.
Ska snart iväg med mamma en sväng till klädkällaren! Mamma hade köpt ett sånt fint väggord där som jag med vill ha! Ska sätta det vet lill*ns spjälsäng! :) Jaja. Igår var jag hos barnmorskan och fick tid för överburenhetskontroll om EN vecka......... Ja jag ska väl inte sura för mkt iofs, vår skatt kanske redan e här då :)

Ha en bra dag! Puss

Städdag

Upp å hoppa allihopa! Här e det full gång med städ och tvätt! Vädret ute suger balle så ut kan man ju inte fara! Ska iväg till barnmorskan sen så då måste man gå ut! Jaja. Nu ska jag springa i trappor, tvättstugan är ju där nere! Sen ska jag tvätta golven hemma å dammsuga! Nu jäklar ska bebisen ut!

Sex and the city

Har nu avslutat sista filmen av sex and the city! Hoppas på att få värkar inatt! Vill verkligen ha ut vår skatt nu! Jag vet att jag är tjatig å tråkig här på bloggen men jag vill verkligen få ut lill*n nu! Men ska till barnmorskan imorgon :) inte för något skulle bli annorlunda men.

Bebis?

God morgon!

Idag är det ett riktigt skitväder ute! Men ännu en bra anledning att bara ligga inne och titta på film!
Sammy har fullt upp med att titta på EM så han har fått vardagsrummet och jag har tagit sovrummet! Haha.

Ingen bebis inatt eller nu heller. Känns som jag känner efter alldeles för mkt. Men imorgon ska jag iaf till barnmorskan igen och kontrollera. Ska gråta lite, för nu vill jag verkligen få ut vår vackra lilla skapelse!

Nu är jag hemma en sväng hos mamma min. Sitter och tittar på Miami Ink. Lääängtar tills jag kan fortsätta med tatueringen på ryggen men först skriva mitt barns namn å födelsenummer på armen! Men de dröjer minst ett år!

Ha n bra dag!

Trist

Den sista tiden nu är seg. Jag är i vecka 40+3 idag. Måste säga att jag tappat peppen totalt.. Allt är jobbigt, höfterna gör ont, jag kissar var 3 minut och sen hör d ont vid äggstockarna då lill*n trycks mot bäckenbotten. Jag är rädd MEN redo nu. Snälla?

Vill nu

..... Vill föda bebis nu!

Kärlek

Det är inte många knop när de gäller mig nu. Spendera mkt tid av dagen i sängen och tittar på sex and the city serierna! Men idag fick jag nog! Sammy å jag gick en promenad, tog en cola på frankes sen köpte vi thaimat och gick hem och åt ihop! Nu ligger jag i sängen igen. Fan jag är inte rolig alltså. Tur jag har min fina man som kommer in och pussar mig titt som tätt. Nyss var han här och smörjde in min mage med gravidoljan för d kliar så! Jäkla bristningar! Älskar dig Sammy!

Imån har jag planer, men man. Vet ju aldrig! Bebisen vår kanske tittar ut. Hihi.


Natti

Fullbordat

Idag är det de magiska datumet! 5 juni 2012 då vår lill* skatt är beräknad. Eller med andra ord fullt utvecklad och mogen till att komma ut i denna värld. Men jag tror h*n trivs bra där inne ett tag till! Har dock känt mig så tung idag, kan knappt gå! Menmen. Nu ligger jag i sängen (sooom vanligt nu för tiden) och tittar på sex and the city serien! Är på säsong 3!

Puss på Er

Vecka 40

Ja. Imorgon är vårt beräknade förlossnigsdatum! Var hos barnmorskan idag och mätte magen och lyssnade på hjärtljuden. Sammy var med och jag älskar hur hans ögon börjar glittra när han känner så stort för något! Vilka vackra ögon han fick alltså när han hörde lill*ns hjärtljud! Verkligheten hinner ikapp nu och vi både är nervösa! Nu blir vi ju när som helst en alldeles ny och egen familj! Han jag och vår skapelse! En liten bebis som vi ska uppfostra och vårda<3 vårt mirakel.

Tur att man inte vet näääär värkarna sätter igång. För jag är verkligen supernervös å rädd, fast så otroligt förväntansfull!

Magen kliar som faaaaasen, å har fått massa bristningar runtom magen nu de sista! Så lillan är mer än välkommen ut nu! Kliar sönder magen snart och att smörja in den hjälper inte så värst! Buhu!
Jaha. Nästa tid hos barnmorskan är nästa vecka på måndag, hoppas hoppas lill*n tittat ut innan dess :)

Här är 3 bilder på mig. Vecka 40:) tjock, svullen men ändå väldigt glad hihi. Puss på Er.

Bad day

Hormonerna rusar. Vill bara gråta idag. Känns som en riktig skit dag! Suger! Ingen har gjort så den är så här. Men jag bara känner att det är bajs idag. Bajs bajs bajs bajs bajs. Bläääääääää

Härliga söndag!

God dag!

Helgen har vart otroligt lugn. Igår var jag på landet en sväng med min vän Madde och hälsade på pappa och Lena! Det bjöds på jordgubbar, glass och grädde! Mycket mycket myyycket gott!

Sen hade älskling golfat hela dagen ute i solen så han hade migrän när han kom hem och blev sängliggande. Stackaren! Vi båda säckade i sängen vid 21.30 och sov ända till idag klockan 9.00! Alltså tolv hela timmar!
Snart ska vi ut på en promenad, köpa bröd och sen ta en kaffe på frankes!

Magens status just nu är väl att lill*n inte rör sig speciellt mycket. De går i perioder, klart man blir orolig och stissig! Men jag har känt av *Hen* idag så d finns liv där inne.
På tisdag är h*n beräknad, då har jag gått 40 fulla veckor. Sjukt! Men de lär väl dröja innan hon tittar ut. Men inom 3 veckor finns hon här, det vet vi i alla fall.

Här är en bild på mig. Tycker inte om mig själv så mkt på foton längre, är så otroligt svullen å har verkligen lagt på mig nu.. Näsan ser så mkt större ut, kinderna och hakan. Fyfy.

Jahaja, ha en bra dag!

Love

Nu tickar klockan på! Längtar!

RSS 2.0