Tick tock!

Idag går jag in i vecka 39+0! Alltså bara 7 dagar kvar till BF. Lill*n får gärna komma ut nu. Kan knappt vända mig i sängen längre, fötterna är stora som elefantens och de känns bara som pest och pina just nu. Jag vill gå igenom förlossningen och få ut vår skatt och börja livet nu! Alla gravida blir väl såhär i slutet i guess? ;)

Svullna fötter och en trevlig helg!

God eftermiddag!

Idag har jag och min syster firat vår kära mor. Vi köpte tårta sen fick hon några hundringar av oss :) inte nog med att jag har världens finaste mamma vars dag enbart är hennes, så har hon köpt en bilbarnstol till mig och Sammy! Alltså är hon bäst eller är hon bäst? Snacka om att vår lille skatt har fina mor och far föräldrar runt sig! Tusen tack mamma! <3

Annars har helgen flutit på lugnt. Igår köpte jag och Sammy en grill med syrran å hennes kille! Den invigdes och vi avnjöt grillat tillsammans ute i parken vid oss. Helt underbart! Sammy, jag, axel, Sara å fidde. Trevligt sällskap!

På kvällen blev det esc! Gick hem till syrran en sväng men fick lite panikkänsla efter 20 min knappt så kag vankade hemåt. Mina fötter var super svullna plus att jag vart igång hela dagen och var helt slut. Värmen gör ju sitt med! Så jag låg i soffan med en pepsi och firade LOREEN's vinst! As nice!

Och dagen idag har vart lugn som sagt. Legat deckare sen jag kom hem. Vill att värkarna ska sätta igång nu!

Hoppas ni haft en kanon helg :) kram

Åh vad fantastiskt!

Älskade fantastiska euforiska loreen! Tänk att vi kammade hem segern in esc! Så jäkla bra! Grattis till oss sverige! Nu kan jag somna gott! weheeyyyy!!

10 dagar kvar

Tänka sig att om 10 dagar når vi målet, den 5 juni. Jag vet att vår skatt där inne lika gärna kan hålla sig kvar lite längre. Men det är just de magiska satta datumet som snart är framme. Snart är slutet på resan här! Snart ska jag få mitt barn, sammys å min egna lilla familj. Fy fan va häftigt. Jag förnekar inte hur rädd jag är över smärtan och det man ska gå igenom, men känns som kroppen ändå accepterat det och jag peppar mig själv att det är självklart jag kommer klara det! Min skatt, vårt kärleksbarn. Vi älskar dig redan så jäkla mycket! <3

Euphoria!

JA! Loreen till finalen! Tyckte dock inte framträdandet var lika mäktigt som innan? Har de bytt ut bakgrundsdansaren? Hoppas iaf vi kammar hem alltihop på finalen. Men jag tror tyvärr inte det. Känner det i hjärtat. Men hon är ju grymt bra!

Nu ska jag sova! Puss

E.L.F MAKEUP

God eftermiddag!

Idag fick jag min leverans med sminket från ELF. Förstår varför produkterna är billiga med tanke på hur små puderdosan å det är. MEN måste säga att bronzern, pudret och concelern faktiskt var sjukt bra! Och just det, rougen men! Det enda jag har att klaga på just nu är puderborsten!

Min hy är känslig och jag blir lätt röd och irriterad om jag inte har en mjuk och fin borste som inte "sticks". Jag använder just nu och har gjort länge en puderborsten från MUS. Den rekommenderar jag! Men inte denna från ELF. Den är hård i stråna och det känns som den rispar i huden. Så icke!
Sen köpte jag en liten pensel/borste för concelern och den funkade bra!

Läppstiftet jag köpte var VÄLDIGT RÖTT. Såg inte alls ut så på självaste sidan när jag beställde.. Så rekommenderar att ta snäppet ljusare eller mörkare beroende på vad du söker. Jag trodde mitt skulle va rosa/läpprött men de var knallrött så Sammy kallade mig för Jokern förut.

Besök hos förlossningen! Sola å glass!

God morgon mina kära vänner:) å tack till Er som lämnar lite småkommentarer! Det är jätte kul!

För några dagar sedan trodde jag ju vattnet gått! Så igår bestämde jag mig för att göra ett litet besök hos förlossnigen för att checka läget! Men falskt alarm. Var dock en hinna som gått sönder men läkt ihop och det kan vanligtvis hända :) men de rekommenderade mig att stanna nära mitt hem för hon låg så inkurrad där nere att de lika gärna kan vara på gång när som! Hoppas hoppas! Är ju ap nervös men jag orkar inte mer nu i denna värmen! Fötterna svullnar, jag svettas som en gris och jag bara klagar! Haha!

Nu har jag iaf fått på mig en långklänning, känner mig dock som ett tält men what to Do? :) bättre en svarta leggins och linne just nu. Men nu sitter jag och solar på mammas balkong i hopp om att då liiiiite färg! Men får se hur länge jag klarar denna värmen! Jag ska inte klaga!!! Sommarn är ju underbar och tacka Gud för denna underbara värme ändå! Hoppas de håller i sig! :) har redan hunnit få i mig en glass och nu smuttar jag på mineralvatten :) så hoppas ni har d lika gott ni! Puss

Vecka 38

Hej!

Igår hände något jätte konstigt. Kommer ju tyvärr skämma ut mig lite här men jag bjuder på det! Jag är trotts allt gravid!

Jag låg i sängen och helt plötsligt rann de två gånger där nere och jag förstod ingenting. Kände inte ens detta. Fick ringa förlossningen och de sa bara åt mig att lägga något trosskydd för att se om jag läckte vatten sen skulle jag återkomma. Men inget mer kom under kvällen/natten.
Men jag har fortfarande så jäkla svårt å tro att jag kissat? Fast hon trycker sig neråt såpass mkt att hon kan ha pressat ut. Men konstigt i alla fall. Och pinsamt! Haha.

Men jag mår bra! Fick en god natts sömn. Nu ska jag ut på en promenad sen ska jag och min syster träffa Berit för en fika! Sen får vi se vad dagen erbjuder!


Här är en nytagen bild från igår. Vecka 38! Nu går det undan! Kom ut nu min skatt <3

Klagomuren

På denna blogg får alla som vill lämna en kommentar klaga på något. Klaga på precis vad man vill.
- Jag kan börja!

Idag liksom alla andra dagar sen senaste veckan hatar jag mig själv. Kvinnor som säger att de aldrig känt sig snyggare som när de är gravida. HUR? Hur får ni denna känslan att stanna?
Jag känner mig lika mjuk å sladdrig som en vattensäng. Inga muskler finns på denna kropp! Bara fett just nu. Mina fötter är okvinnliga och svullna! Mina ända par skor gick sönder för min lilltå blivit missbildad. Hopp! Får gå barfota.

Allt jag kan gå i är leggins just nu med mina linnen från h&m. Samma äckliga tröja över! Och i denna värmen! Gud hjälpe mig.
Jag hade aldrig fixat att gå gravid hela sommaren, aldrig. Jag tål inte värmen, jag är tung och ja just nu har jag tappat det. Kom ut nu! Jag vill ha dig i mina armar min skatt och sen kunna bli "mig själv" igen!

Sådärja. Nu ska jag sätta mig och smaska på choklad, fanta och malaco sura godisar. På tal om att bara ha fett min inga muskler..

Ciao :)

Nya tag imorgon!!

Blir tokig på riktigt. Smällde igen datorn och blev arg. Ligger i sängen nu och har bestämt mig för att sova. Bra är väl det för annars hade jag gjort låtit irritationen gå ut över Sammy för att sen göra att han blir sur.
Varför jag är irriterad är för jag aldrig får den designen jag vill ha, men får ta nya tag imorgon! Sen funkar inte programmet jag gör headern i?! Förstår inte vart jag hittar så jag kan skriva text under headern. Åh! Jag är totalt fantasilös på riktigt.

Så... Nu vet ni! Hörs imån dårå.

Promenad

Fick med min man ut på en lite sväng runt parken. Fick gå hem rätt fort för fick sammandragning! Bjuder på en hemsk bild men här är jag just nu. Och en fin bild på min älskling :)

Pink dream

Alloholfritt

God kväll.

Fick lägga mig och vila efter att ha avnjutit en god middag med min man. Men jag blir totalt orörlig i sängen och svär tyst för mig själv när jag försöker vända mig åt olika håll. Anledningen till detta är ännu en gång att mina höfter hör så sjukt ont. Inte nog med ischiasen utan ligementen har börjat luckras upp ordentligt. Snälla låt förlossningen vara nära! Vill att allt ska gå åt andra hållet nu. - jag vet att jag är klagomajja men jag har ont och jag vill ha min älskade bebis i mina armar!

Hur som helst. I studentpresent förra året fick jag mina vackra vinglas från Carolina Gynnings design MEN har inte kunnat avnjuta ett glas vin i dem. Men nu fick jag nog! Dem står ju bara och dammar i skåpshyllan så jag tänkte slå på stort ikväll!! Jag tog mig mitt fina glas och fyllde med fanta! Och de smakade prima det med! Bättre än vin till och med! Ville bara känna mig lite av jag vet inte. Fruktansvärt löjlig jag vet!

Seen har jag även försökt lägga in lite reklam på bloggen och de går ju sådär va. Förstår inte alls kodmallarna och hur jag placerar. Får fixa en annan design på bloggen när jag har ork. Kanske är lättare att läsa av då?

Nu ska jag försöka få ut min kärlek på en runda.

Instagram

Följ mig på instagram;

Walkwithfaith

Länkad

Hej igen!

En jätte go tjej länkade mig på sin blogg bara sådär! Ska leta fram hennes webbadress (bloggar från mobilen) men hon heter i alla fall Molly :) tack tack tusen tack!

Har även fifflat ned designen på bloggen men jag blir aldrig nöjd! Får sitta mer ikväll eller imån. Just nu ligger jag och vilar då jag har sjukt ont i höfterna :(

Pusspuss

GT NAGELLACK

Goddagens!

Efter kvällsrundan igår somnade jag fantastiskt gott! Uppe med tuppen idag och vi har vart ute på promenix redan :) köpte mat och tog vagnen hemåt. Gick förbi rancho och jag tog en kaffe och Sammy en öl. Mysigt att göra lite småsaker med den man älskar mest!
Ikväll blir det en promenad till! Mår verkligen så gott efter att promenera samt att vädret är skönt! Älskar sommaren!

Hur som helst har jag ännu ett nagellack att rekommendera! Eller två rättare sagt! Gina tricot har börjar med nya lack! Riktigt bra faktiskt och sitter länge utan att skavas av! Denna kag har nu är guld/brun/sand/glittrig! Kanon. Sen har jag en ljusrosa som också är riktigt fin på naglarna! Så det rekommenderas!

 

Längtar

Finns så mycket fina kläder ute i affärerna. Så jäkla tråkigt att man inte kan inhandla sig något fint klädesplagg just nu! Jag har iofs världens finaste sak i min mage, men jag älskar ju shopping och vill förnya min garderob. Jag får stå ut med mina gamla (lär ju förhoppningsvis gå ner i vikt) sen får jag förnya min garderob lite.

Såg att Gina tricot fått in en as snygg skinnjacka! Dock fejk såklart. Vet inte riktigt om jag skulle vilja lägga ut 600:- på den. Hoppas h&m kommer in med sin igen! Tycker den e snygg och värd pengarna!

Men här är lite jag som sagt vill ha från Gina. Längtar till hösten, så man e smalare! Å kan handla lite fina jeans å toppar!

Promenad med min man

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket alls! Bara vilat. Sen frågade min man om jag ville ta en runda och jag tog mig i kragen och sa ja! Åh Gud så sköt det var! Även om det bara var en promenad runt området så var de skönt med frisk luft! Blev så mycket piggare och ja vad ska jag sägs: promenaden var bättre än lactulose! Min mage har ju inte funkat utan medicin denna graviditet! Så nu blir det promenader varje kväll! Gott!

Har även skickat efter lite bilder för framkallning! Har dragit mig för det ett tag men nu blev det dags! Vill inte ha alla bilder på datorn som kan försvinna när som. Gick även in på min gamla bilddagboken och plockade fram betydelsefulla bilder :) så nu har jag skickat efter 128 bilder som ramlar ner i brevlåda nån gång nästa vecka :)
Ska bli kul å kunna göra ett fotoalbum! Med gravidbilder samt gamla roliga bilder! Jaja sluttjötat ;)

God kväll!

17 dagar

Tiden tickar på. Vaaarför ska man alltid tappa peppen när en speciell dag närmar sig? Kan ju lika gärna gå över tiden med 2 veckor eller mer? Men jag är trött, höfterna gör ont, kommer inte upp ur soffan/sängen och kan inte hålla igång som jag vill. Jag känner mig tjock men kan inte låta bli att trycka i mig mag (får inte låta bli såklart). Vill bara få ut mitt lill* hjärta nu. Kunna bli lätt igen och få lov att gå ner i vikt. Jag veeet att jag klagar men jag är trött å rastlös, det är tungt nu.

ELF.se

God kväll.

Dagen har i all ära har vart mycket lugn. Den största ansträngningen har vart att åka å handla på Ica!
Nu sitter jag i soffan med min käraste och tittar på hockey. Och jag får bog erkänna att jag är helt hopplös på sport. Sammy skrämde ihjäl mig nu när finland la mål. Herre Gud! Vilken känsla för sport alltså..

Jaja under tiden har jag beställt smink från eyeslipsface.se! Snabb frakt påstås det samt billigt! Hoppas sminket är bra med. Jag beställde en del saker, typ 10 produkter för ca. 110 kr! Skulle beställt mer men vågar inte det innan jag vet om sminket är bra. Frakten låg på 50 kr så därför menar jag att man ska beställa mkt på en gång.

Får se! Håller just nu på att se om XLash ger resultat och kan även bestämma ELF sminket sen med!
Kram på er

Naglack

Nu när jag inte längre har akrylnaglar eller någon annan typ av naglar så har jag börjat sköta om mina egna. Och för första gången på länge har de växt och blivit långa starka och fina. Har fått en dille på naglack. Jag skulle dock vilja pröva shellack men har lånat ut min UV lampa med tanke på att jag inte hinner med all krux. Men hittade i alla fall OPI naglacket mamma köpte till mig i USA. Det är verkligen bra lack! Sen hittade jag också ett nytt lack från depend (de suger) men det har tydligen börjat med magnetlack som ska bli riktigt häftigt! Ska se om jag orkar åka till stan å inhandla ett.
Men nu idag körde jag på röda naglar. Brukar inte gilla rött på mina korvfingraf, men detta blev helt ok. Vill mest konstatera att OPI är ett bra märke!

Redan torsdag imån?

Dagarna flyter på även fast de gå långsamt. När som helst kan vår skatt titta ut! Otroligt läskigt men Gud så spännande! Haft lite värkar men inte så farligt. Dock har jag åkt på en redig ichias! Fy sagan vad ont det gör. Tur det kommer i perioder. Hoppas att det försvinner när man är lite lättare!

Hade besök hos bm idag och fick ett ultraljud bara för hon var snäll. Min lilla pärla låg med huvudet ner och magmåttet hade sjunkt otroligt mkt. Så snar kan det vara dags! Hoppas hoppas!

Nu har jag lite ta hand om mig själv eftermiddag. Lagar mat, färgar håret lite lätt, målar naglarna och ska fixa ögonbrynen snart med :)

Mmh, en bild på min snygging :) älskar dig.

Klipp klipp

Hej!

I dagar har jag envetet försökt få Sammy att tilllåta mig att klippa honom! Köpte ju en rakapparat med frisörsax å kamm ifrån OBH nordica häromdagen! Och idag fick jag äntligen göra det! Har nog skrytit lite väl mkt angående hur duktig jag är å yada yada! Efter lite tjafs och irritation blev det bra! Nu är han ju Supersnygg! Å jag är så stolt över mig själv! Tjoho!

Kärlek

Här är han. Han som är pappa till vårt barn! Min älskade Sammy!

Xlash

Jag har under veckors tid sett vänners vars ögonfransar och ögonbryn blivit så sjukt långa och fina! Personer som aldrig haft en form på ögonbrynen eller några ögonbryn alls! Så nu fick jag nog och klickade hem xlash till mig själv! Så får vi se hur bra det funkar på mig!
Före å efterbilder! Mest för jag vill se resultat själv såklart!

Dagarna tickar på!

Morrn!

Känner mig lite halvt vissen idag. Somnade 18.00 igår och vaknade vid 7.00 idag. Nu har jag beslutat mig för att sova till kl. 12.00. Vet inte riktigt vad det är. Mådde illa igår nämligen å då känns de bäst att sova! Brukar bli trött då!

Idag vet jag ej vad som mer sker! Men här kommer 2 magbilder i alla fall.

Newbie

Hej!

Idag trotsade jag regnet och tog bussen till allum. Tog en promenad från allum till rusta där jag skulle handla gardinhängare men såklart blev det lite mer. Vita tvätthandukar som var för spädbarn samt lite babyolja osv från natusan som inte kostade mkt. Vill ha lite laddat här hemma så man slipper handla allt när man ska vänja sig vid livet med vår lill*.

Träffade min vän Michelle en sväng och åt på paprika sen gick vi en svängom på allum då jag kom på att jag hade Nina rabattkuponger som ska användas innan månaden e slut på kapphal. En valfri body gratis och 25% rabatt på valfri vara. Givetvis gick jag direkt till newbie barnkläderna som är så himla fina! Tog en supersöt body i st. 56 och ett par superfina jeans i st. 50! Skulle gått på över 250 men fick allt för ca. 90 kr!
Tur man gått med i alla babyklubbar som finns! Får hem massa med roliga rabatter :)
Å jag rekommenderar newbie-kläderna på kapphal! Så sjukt fina! Occch inte galet dyrt!

Nu är jag hemma igen! Ska försöka få Sammy att borra upp gardinhängerna så man får upp gardiner nån gång!

Ha en bra dag i regne allihop:)

Mw3

Sammy ligger i soffan och spelar Xbox. Jag skriver med en väninna ang graviditet och samtidigt har jag en pågående kramp. Blir inte orolig för man känner nog när det verkligen är dags. Men se kanske är på gång med tanke på att jag haft småkramper flera dagar i rad? Vi får väl se. Det visar sig!

Kvällen erbjuder inte så mkt mer faktiskt. Ska snart lägga mig och sova med tanke på att jag sov oroligt inatt! Drömde konstigt och sen hade ja lite "mensvärks" liknande smärtor. Men men. Bjuder på en bild (vilken ni redan sett) gjorde bara oordning den på min scrapbook app. Hoho.

Sov gott alla.

Ikea

Hellu. Solen lyser inte idag men ändå är det helt underbart mysigt att ligger inne å höra hur regndropparna slår mot fönstret.
Igår fick jag inhandlat lite smått från Ikea. Skötbord, nytt vardagsrumsbord, lite växter och badbalja m.m. Så nu står allt äntligen klart inför lill*ns ankomst :)

Idag var d föräldrautbildningen, fick se film om förlossningen. Känner mig hyfsat lugn. Hehe!

Finns inte mkt mer att skriva! Men njut av dagen alla ni :) puss

Titta titta! Sammy kom å titta!

Ett litet kvällsinlägg innan jag somnar.

Att vara gravid är roligt. Idag tittade jag i elgigantens reklamblad och såg en kamera, den påminde mig om den första saken Sammy och jag köpte gemensamt som blev "vår".. Och då började jag nästan gråta, av lycka! De speglade ett sånt fint minne. Tänk vad underbart att vara lika kär som för 2 år sen? Å sen veta att detta bara är början på vårt fantastiska liv ihop? Uuunderbart!

Men för att komma till sak å ge min rubrik en förklaring!
Hur många gravida kan som Jag, ligga och titta på sin mage i timmar och bli lika fascinerad varje gång lillfisen rör sig där inne? Jag vet inte hur många gånger om dagen jag ropar "SAMMY KOM! Du måste titta" och han får springa fram och tillbaks hela tiden!
Han tycker givetvis det är coolt men han nöjer sig nog lite lättare av det än vad jag gör, för jag kan ligga i timmar. Hoho!

Sen när man puttar lite på magen och tror att de lille spädbarnet vet precis vart d ska putta tillbaka, precis som den lilla redan vet hur man gör. Man ser redan den där lilla som en begåvad person! Fastän den inte vet något eller kan något. Det är kul! Vår skatt!

Nää nu ska jag sova! Trots min ledighet går jag till sängs tidigt och sen upp tidigt. Imorgon ska jag till Ikea som sagt med mor! Så ja. Sov gott allesammans :)

En liten bild på min fina man!

Trygg hansa

Hej!

Fick nyss ett samtal av trygg hansa och ska dit på genomgång av försäkring gällande mitt kommande barn! Skönt att man går igenom allt innan man tecknar den samt att de vore bra att ha barnet friskt å levande utanför magen :) sen har jag också suttit och räknat lite gällande föräldrapenningen? Och har kommit fram till att jag inte vet NÅTT om hur mkt jag ska ta ut och inte.
- måste ringa FK imorgon! Kan nog vara möjligt att jag är deras mest jobbiga kund. Men de får skylla sig själv när de inte kan ta hand ordentligt om sina kunder.. Nä nu ska jag inte låta bitter :)

Vad finns det mer att skriva då? Att jag köpte ett myggnät till vagnen idag! Och de ända som egentligen fattas nu är badbalja och skötbord :) så en sväng med min fina mamma till Ikea imorgon blir det. Sen på em ska jag träffa en gammal vän för en liten fika. Sköj!

May angels lead you in ♥

Fick ett mycket tråkigt besked idag. Kan inte skriva så mycket om det eftersom jag inte vet om alla anhöriga vet om det. Men vill bara förmedla mina känslor om hur ledsen jag är för er skull och hur dum världen är som tar ifrån en sån underbart vacker människa. Jag beklagar sorgen och sänder massa kramar och tankar till er. ♥

Må änglarna ta emot dig med öppna armar och att du får det fantastiskt bra där uppe i himmelriket. ♥

Baby-box från babyproffsen butiken

Hej igen.

Kom nyss hem efter att ha åkt en sväng till Backaplan med min far. Han hämtade upp mig på sin rast och var så snäll å körde mig dit. Dock fanns inte det några boxar idag :( Så får ta mig dit nån annan dag i veckan. Tråkigte! Sen åkte vi en sväng till skopunkten där jag fick köpt ett par billiga skitskor med tanke på att min lilltå fortfarande gör jätte ont och att fötterna är svullna. Så ett par för 99 blev det.

Nu sitter jag hemma i soffan igen och de blir nog inte mer än så här idag med tanke på att jag haft lite värk i ryggen och så! Vill inte sätta igång nån förlossning nu inte!
Ska kika runt lite med min ekonomi och se hur jag vill ha ut min föräldrapenning. Blir att räkna lite så man överlever!

Ciao

image description

Måndag!

Dagarna tickar på fort. Efter igår kväll kände jag att jag inte riktigt var redo än och det ska ju lill*n inte heller vara! Än är det några veckor kvar till beräknat datum som är 5 juni.

Inatt sov jag lite halvt som halvt. Nu på morgonen flög jag upp ur sängen å ner för att tvätta. Sen tappade jag bort mina nycklar och det gjorde mig så stressad att jag fick ännu en kramp. Ligger å vilar på soffan nu. Älsklig ringde precis å sa att han av misstag på något vis fått med alla nycklar! Haha. Andas uuuuuuut!

Idag ska jag försöka komma iväg till backaplan och titta på skor samt hämta ut en babybox!

Vad ska ni göra idag? :)

Kramp kramp kramp

Skulle precis gå ut å umgås med en vän men väl vid hennes bil började en molande värk smyga sig på! Värre å värre blev den så jag fick vända å gå hem. Ställde mig i duschen, för var d på gång tänkte jag att ren ska jag vara! Haha! Nu har jag legat i 30 minuter å d känns mindre nu så jag hoppas detta bara var en liten förvärk! Känns ändå bra att bb väskan e packad ifall de skulle sätta igång snart! Puh.

Nu ska jag vila lite till. Har inte rört mig ur fläcken på flera minuter. Kroppen har hittat en ställning som känns bra! Så man kan klara smärtan. Fyfan! Å lillan sträcker ut sig så in i Norden! Passande! Hehe.

Puss

Instagram

Har inte riktigt varit duktig på att fotografera min mage. Nu har jag dock börjat! Ska skicka in alla bilder jag tagit för framkallning! Tur man har telefonen! Å tacka Gud för instagram som gör så fina bilder! Nu är jag inte proffs på att fotografera men ack så fina bilder man kan få till med sen appen!
Nuuuu måste jag ju sluta blogga! Häj

Flower

Iphone 4s kameran är grymt bra!

 

Halta lotta

Här sitter jag och pratar om vikt när jag i själva verket inte hade karaktär nog att säga nej till en haltas ostburgare idag! Haha. Men skippade faktiskt pommesfritten! :) *ett försök att låta duktig*

Nä nu ska jag vila mina stackars ben! Svullna som fan efter att ha suttit still i timmar på resturangen igår. Haha! Nu får min tå läka så jag kan få på mig mina joggingdojjor! Vill ut och traska!

Åh detta får bli det sista inlägget för idag :) ciao

90%

Tänka sig! 1 månad kvar. Tiden har gått fort hittills men nu känns en dag som hundra år. Jag har nog börjat komma till den punkt där man struntar i att de kommer göra ont och att man är rädd, för nu vill man bara ha ut sin bebis.
Mycket handlar för mig just nu om att jag fått svullna fötter å ben, gått upp så mycket i vikt och är klumpig övrigt. Vill liksom få tillbaka min kropp även om jag älskar min gravidmage!

Men jag vill börja leva med mitt lilla hjärta nu! Gå ut med vagnen och bara få ha vår skatt i mina armar :)

Åh så jag längtar!

Ny design

Hej allihopa.

Jag suger ju som sagt på de här med koder men sökte runt lite i hopp om att hitta någon fin som var gratis. Hittade en sida där en tjej lagt ut en design man fick kopiera och använda! Och titta, jag  lyckade faktiskt ordna till det. Vill bara kunna ändra lite bilder och så vidare. Men sitter så obekvämt här i soffan och ska nog sova en stund så får ta det nån annan gång!  Men det börjar arta sig i alla fall.

Tänkte börja satsa lite stort på denna bloggen faktiskt. Blir väl ännu en mammablogg tillslut när vår lilla sak har kommit, men vad gör det? Hihi.

Hoppas ni haft en fin dag! Kram från mig

Gofika

Sitter på le pain å käkarf frukt å dricker kaffe med vännen min :)

 

Good morning sunday!

Morsning!

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon! Älskling vaknade mkt tidigare än mig men lät mig sova :)
Jag vaknade upp med världens nästäppa å kliande ögon! Fy satan! Dessa jäkla pollen! Så nu ska jag iväg å köpa lite medicin till mig själv så man ska kunna överleva denna våren också!

Sen efter det ska jag träffa min vän Sara för en liten lunch på haltas :) mums! Älskar ju deras hamburgare, men med tanke på att Sammy å jag ej käkat godis i helgen så kanske man ska ha lite karaktär och ta något som är nyttigt? När man ändå håller på menar jag?

Jag har insett det att kilorna lätt går plus på vågen. Och att jag egentligen stoppar i mg allt som går bara för att jag "äter för två" men så är det ju egentligen inte?
Jag sk bara äta när jag e hungrig för då är det ju Lill*n som säger till! Och är jag sugen får jag ta en frukt eller ngt. Så ni inte tror jag börjar banta(!) för så är det inte fallet.

Men jag ska som sagt kunna gå i shorts i sommar å något linne så jag vill inte väga över 100 så jag kommer få d skitjobbigt.

Jaja nog om det. Nu ska jag bege mig! Njut av dagen allihopa :) lill*n lämnar en spark som hälsning :) hähähä!

 

Thai moon

Go kväll.

Först vill jag bara säga att det inte är kul å se att man fått så många besökare bara för man gjort en dum sak av misstag. Tycker inte alls jag är värd dessa besökare! Jag har bett om ursäkt och vill gärna förklara för tjejen bakom bloggen varför de blev som det blev!

Hur som helst har jag haft en trevlig kväll! Firade min pojkväns kompis genom att äta på resturang! För första gången besökte jag Thai moon kitschen! Var riktigt nice! Dock har jag sjukt ont i ryggen eftersom man satt på en helt vanlig bänk. Funkar inte riktigt när man e gravid :) men maten var att rekommendera och sällskapet med! Resten av sällskapet drog vidare ut på krogen och älskling och jag åkte hem! Ligger å sträcker ut mig på sängen nu! Ryggen mår inte alls bra! Haha.

Sov gott

 

v.36


 

Magbilder?

Något jag vart väldigt dålig på under min graviditet är magbilder! Men nu i slutet fotograferar jag med iphonen och får helt enkelt skriva ut dem i ordentliga bilder sen! Nu har bristningarna på sidorna börjat komma :( hoppas de inte blir mer än så!

 

Träffa en gammal å kär vän !

God morgon!

Solen lyser idag men än e det inte så varmt! Har precis gjort mig i ordning för att åka in till stan senare :) ska träffa min vän Mikaela från Alingsås. Om jag tror rätt kommer vi babbla i mun på varann om allt mellan himmel å jord! Brukar alltid bli så jäkla trevligt :) dock är jag halt och magen känns tung idag!
Fick på mig ett par gamla jeans leggins jag köpte i Skottland i höstas! Fick dock klippa upp en skåra vid magen så det inte klämmer! Men ändå roligt att kunna ha lite av sina gamla saker även fast man gått upp nästan 10 kg.
Om en månad e det över. Då är min skatt ute och ligger i min famn! Då kan man äntligen börja småträna bort alla kg som just nu är en last! Men jag börjar förstå de där med att sakna sin mage :) hur kommer de kännas att inte ha sin skatt där inne och att inte längre ha en stor kula? Konstigt :)

Hoppas alla får en fin lördag! Puss

 

Allt.

 

 

Min älskade själsfrände

Kärlek. Du är vad ordet kärlek betyder.
I 2 år har du funnits vid min sida. Gjort mig glad, lycklig, galen och vansinnig. Du kan mig ut och in och älskar mig för den jag är. Du har gett mig de finaste livet kan ge, ett barn. Du har funnits vid min sida hela vägen. Vi har vart gravida ihop.
Det är svårt att finna ord för att kunna beskriva den vackra människa du är inside-out. Jag har haft sån tur. Tänk att du är min, den personen jag älskar så innerligt mycket. Vi bråkar ibland, som alla par gör, men det är så skönt å veta att vi kommer bli sams efter 5 minuter.
För vår kärlek till varann är så stark! Du gör allt för mig å mycket mer än så. Du är helt fantastisk! Tack älskling för du är min och för att du älskar mig.

Jag kommer aldrig sluta älska dig eller lämna dig. Du är mitt liv, min prins! Å bäst av allt: pappa till mitt barn!

Love u

 

Ny design och nya tag!

Vill be om ursäkt till personen vars header jag tog och gjorde om. Jag är en snäll å godhjärtat person, ingen dum och kaxig. Så har skämts över att jag tagit från en annan och gjort det till mitt. Efter att ha fått en statistik på över 500 besök idag kan jag inte med ord beskriva hur generad och hur mycket jag har skämts idag!
Så förlåt mig verkligen!

Idag har jag inte gjort mkt. Har bruten lilltå och svullna fötter vilket resulterar att jag inte har några skor att gå runt i. Tråkigt! Värdet var iaf inte på topp idag så det var lugnt å slappa hemma. Träffade dock Madde en stund på kvällen :) tog en biltur upp till mitt sommarställe och sa hej till pappa å alla grannar runtom.
Nu ska jag gå till sängs :) hoppas ni alla haft en trevlig fredag!


Lekte med en scrapbook app som bag nyss ladda ner på min iPhone! Ska bli kul å kunna fotografera min lill* skatt snart :)

Natti!

 

RSS 2.0