Mot sitt slut.

God morgon! Nu är det söndag igen och helgen har gått mot sitt slut. Jag är på jobbet, klämmer i mig lite frukost just nu innan arbetet fortsätter. Skönt nog har morgonen gått fort och effektivt :) skriver från mobilen så ni vet.

Idag åker jag med Maarit till allum en sväng, ska köpa en bok på dimoda som ska handla om vår lille skatt som kommer till världen i juni. Sen kika på skor och ja... En ny jacka! Hatar verkligen den jag köpte innan. Å jag hatar min Svea jacka också! Blää!
Skulle vilja ha en canada goose men har inte riktigt råd att punga ut 6000:- nu när varnvagn, spjälsäng å annat ska inhandlas :) sen i eftermiddag iaf kommer förhoppningsvis pappa över å hjälper mig att borra upp lite hyllor å gardinstänger.

Och ja. Igår gick min älskling och jag till frankes efter jag slutat jobbet vid 21.00 och åt mat. Jag tog en jätte god alkoholfri drink ( lite roligare än cola jämt)! Sen gick jag en sväng över till Johan å hans fest! Grattade honom sen gick Sammy och jag hem.

Nu äts back to Work! Ska surpla i mig lite kaffe sen ska jag fixa med tvätt å disk.

Ha en bra dag!

free

God morgon! Idag är jag ledig och har hittills diskat, plockat i lådorna och städat lite överallt. Lagade till en pizza med måste ha tagit fel typ av jäst eller så var den gammal! Pizzadegen är fortfarande mjuk efter att ha stått länge i ugnen så nu blir det att göra en ny deg! Och det är faktiskt väldigt kul. Måste säga att det är helt underbart när man vaknar upp och känner sig pigg! Har varit så sjukt trött de senaste och typ planerat de första jag gjort när jag vaknat är att jag ska Sova när jag väl kommer hem igen från jobb eller dylikt. Det ger mig också ångest för då får inte Sammy och jag den tid ihop jag vill! Men hur som helst. Nu ska jag ringa lite samtal, sen blir de en nagelkund förhoppningsvis! Funderar också på att ringa tandläkaren, har SKITont i visdomstand nr 2. Fick ju dra ut min första, å det ser jag verkligen inte fram emot å göra om. Jajaj, sluttjötat :) Ha en bra dag! Pussi

Heart

Go fredag! Är Långledig från jobbet! Var längesedan men nu Ska jag njuta! Håller på att fixa lite här hemma, ser t som fasen!

Var på Mvc imorse och lyssna på vår lilles hjärtljud:) H*n var vaken och livlig. Sparka och hade sig! Inte konstigt att jag kissar 1234 gånger per natt då h*n ligger å sparkar på urin blåsan! Grr! Sen skrev jag in mig å Sammy på föräldrautbildning! Dock jäkligt dåliga tider! Vi börjar i mars, 5 måndagar 9-11 ?? Sammy och jag har jobb liksom? Hur ska det gå?? Jaja, ordnar sig väl.

Nu får jag återgå till sysslorna för idag!

Bola


Tack till er som tar er tid att faktiskt kommentera :) å tack Hanna för din kommentar! <3

Klockan e mkt nu (skulle vanligtvis sova för typ en timma sen)! Blir väl så när man är gravid?
Den lille saken där inne sprattlar å har sig å när jag väl sätter handen på magen lägger h*n av! Dumma!

Men men! De jag ville skriva om var att jag nyss leta lite snygga mammakläder! Kikade in på Isabelle Adrians hemsida mom2mom.se! Rätt snygga grejjer! Fast det kostar ju en del. Ngt jag ska unna mig därifrån är en så kallad bola (om ja minns ordet rätt)
Ett smycke som har en liten bjällra i som "slår" mot magen men ger ifrån ett vackert ljud! Kostade under 400:- så den ska bli min!

Dagen jag blev gravid

Hej igen. Ska berätta kort om dagen innan jag kommer till det jag vill prata om.. Hur som helst, isabelle och hennes kompis kom hit för att fixa naglarna vid klockan 13.00 och sen när de vart gjort åkte jag mer mor till ica för att handla lite mat, efter det kom josefine hit och jag gjorde hennes naglar! Nu har jag tilllagat min tacos och har bäddat ner mig i soffan och tittar på vänner! Och nu till det jag ska skriva kort om. Har fått en del frågor ang min graviditet och folk kan ju prata olika till olika personer om mig och min graviditet. Mitt och sammys barn var inte planerat men absolut inte Oönskat. Vi har omfamnat denna graviditet och vi känner enorm kärlek till den, vi är mycket glada över vårt gemensama beslut att behålla denna lilla krabat som inte låter mig sova ordentligt och som gör att jag vill kissa var 5e minut. Men jag älskar det. Tänk att jag ska ha barn med en kille jag älskar så mkt att de inte kan beskrivas i ord, att vi ska bli föräldrar han och jag? Undrar om man förstår det innan lillen kommer ut. Sammy och jag var på det riktiga ultraljudet i torsdags den 12 januari och jag kan bara inte förstå att det är i MIN mage det ligger en 20 cm stor BEBIS som är av mitt och sammys kött och blod. En liten sak vi skapat ihop och som vi längtar efter något så enormt!? Det är skitkonstigt. Vi fick med oss 4 fantastiska bilder hem. Det som fick mig att bli tårögd var när vi fick se den lilles fot, 5 tår och en perfekt liten fot. Fantastiskt! Men under de 4 veckor jag gick runt och tänkte på vad jag ville med livet, ja de var inte lätt. Men att äntligen bestämma sig var underbart. Folk som påstår att livet är slut när man får barn i min ålder har fel, för mig är detta början på den mest fantastiska resa någonsin, och jag ska tillsammans med sammy uppleva den! God natt.

äntligen måndag

Och ja, det är skönt med måndag för idag är jag ledig! Ska snart iväg till ica med mor och köpa lite fika till d som kommer hit idag, dvs mina kunder :) Något kan man ju bjuda på eller hur? Dagarna rullar på och nu är jag i vecka 21 helt plötsligt, det går så sjukligt fort. Detta får bli en liten kass uppdate. Får bli roligare när jag gör ngt roligt :) Love

Kärlek

Vår lilla skatt<3

Ultraljud

Hej bloggen! Igår efter jobbet åkte jag och älskling till östra för vårt första ultraljud ihop. Jag har ju av rena tillfälligheter fått se den lilla massa gånger då sammy inte kunnat vara med, var ju som sagt oplanerade gånger så. Men äntligen fick han se och tror jag såg mig se en lite tår i hans öga. Lillen låg i fosterställning men sparkade fram och tillbaks, sen buffa barnmorskan på min mage då hon skulle försöka få se hjärtat men h*ns han låg ivägen, då kände jag min första riktiga sparkar, och jag blev livrädd haha! Har ju känt innan men de har mer varit fladder och små pet innefrån, detta var sparkar, och vi såg dem på bild med. Så roligt. Fick 4 jätte fina bilder med oss hem, och på alla syns allt sjukt jäkla tydligt. Obeskrivligt är detta! 5 Juni är vårt beräkningsdatum. Men allt såg fint ut och lillens hjärta slog som de skulle. Tyvärr fick jag inte reda på kön som jag gärna ville. Men det är bra att de låter pappan till barnet har en del att säga till om! Sen på kvällen fick jag feber och ont i kroppen, eller kvällen och kvällen.. klockan 15.00 gick jag och la mig och har sovit tills nu. Blev hemma från jobbet idag med! Illa. Nu ska jag ta mig en dusch, sen vila idag.

Nails by me!

Tjohej!

Idag har varit en dag med att bara fixa naglar! Isabelle, Victoria och Emelie fick sina gjorda :) var trevligt! Vickan och Emelie gjorde svartglitter på tipparna och issa gjorde vitglitter :)

Skriv för å boka tid.

Summer peach

Leveransen är anländ! Så välkomna att göra naglar hos mig :)

Fransk manikyr i tippar med akryl 100:-
Tippar med glitter +akryl 120:-

Hmmmm...

Idag hade jag verkligen sett fram emot min leverans av nagelprodukter men har vart orolig då paketet inte kan gå igenom brevinkstet, kanske är nån granne sugen på att ta det? Inte vet jag.
Men senaste gången jag köpte där tog det 10 dagar att få d, då det står 2 till 5 dagar!!! Nu har det snart dröjt 8 dagar! Å det är faktiskt saker som kostar massa pengar! Så nu har jag begärt kompensation för detta! Blir fan galen på riktigt!

Jag har liksom "kunder" och det får mig att förlora pengar! Hallå eller.. Idiotiskt!
Så nu hoppas jag att jag får imorgon! Grrrrr!


Nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax! Sen upp imån och åka till läkaren! Hoppas det går bra!

Go kväll! Pussi

Godisfritt

God morgon bloggen! Nu är helgledigheten slut och jag ska strax iväg och jobba kvällen på moränis. Imorgon fick jag ta en ledig dag vilket innefattar att jag har 2 lediga dagar på raken :) känns rätt skönt! Det ända negativa är dock att jag ska få mina provsvar ang. d virus jag eventuellt haft i kroppen. Men kan ju inte undgå att vara lite nervös, även fast det kanske inte är ngt? Men något måste det vara eftersom ja fortfarande känner av problemen. Sen får jag nog åka in och söka efter ett par skor igen, måste verkligen hitta ett par stövlar! Får unna mig det imorgon! Sen måste jag hem, för då ska jag fixa lite naglar! Hoppas bara jag får leveransen idag!! Annars blir jag faktiskt förbannad. Har redan skrivit till företaget och sagt att jag borde få kompensation för allt jag beställt men INTE fått i tid. Får väl se vad som sker och inte. Och från och med idag blir det INGET mer godis, inga mer chips! Ja, jag vet att jag är gravid men man kan faktiskt leva nyttigt. Jag tror man flyter med rätt ordentligt när man är medveten om att man "äter för två" fast så enormt sug har jag egentligen inte, har mer käkat för att käka. Dock är d lite svårt med mathållningen eftersom jag inte riktigt kan stoppa i mig vad som helst, måste liksom komma PÅ impulsivt vad jag vill ha och äta, och då kan d oftast bli så lätt som pizza, mc donalds å grejjer, vilket inte är så bra. Jaja, nu ska jag bli mer nyttig i alla fall. Som tur är, så äter jag otroligt mkt frukt och grönt, det är faktiskt som godis för mig. Sen älskar jag att äta banan och apelsin ihop med en GAFFEL haha. Vilka grejjer man kan få för sig :) Och på tal om annat så har min mage typ.. kittlat känns de som, men d måster vara för den växer. D kliar och d kittlar ngt otroligt, så nu har jag börjat smörja in 1 gång om dagen med "gravidolja" som jag egentligen hade kunnat göra hemma själv. En as liten burk med typ solrosolja eller vad d nu var, för fan 69:-? Hur sjukt är inte det, för ngt man egentligen har hemma? Sen så längtar jag till lönen, vill köpa mitt köksbord och lite annan skit så man får iordning ordentligt här hemma. Sammy och jag är experter på att ha mkt saker! Så lite hyllor skulle behövas borras upp. Iofs har vi d mesta men nytt köksbord, hyllor, vardagsrumsbord, gardinstänger + gardiner, lite växter och småsaker :) Sen när d är inhandlat, ja då blir d spjälsäng, vagn and so on :) Nu ska jag sluta tjöta. Ni får alla ha en bra dag :) Pussi

Nails

Saras nya naglar :)

Friday night!

Hej!
Idag har jag tagit d lugnt. Sov inget vidare inatt, var typ uppe 10 gånger och kissa! Lill*n trycker sååå mot blåsan :p för Alla som vill veta haha!
Så efter jobb mötte jag älskling vid ica sen gick vi å handla å sen hem :) synd att man vart så trött idag när vädret var underbart fint! HOppas d blir samma imån :)
Nu ska jag sova! Hoppas ja e pigg å gla imån :)

Love

Fredag imån!

Go kväll där ute!

Vart hemma nån timma efter en lugn å go kväll på jobbet :) nu ska jag strax krypa till sängs för att gå upp tidigt imorgon! Jobbar bara till halv 1 vilket är såååå jäkla gött! Är ledig i helgen så ska bara njuta!
Måste iofs gå upp till mor å packa mina sista saker så garderoberna blir Tomma då hon också flyttar nu!

Imorgon ska jag sola en sväng tänkte jag! Måste få lite färg och ta dö på finnarna som bosatt sig i mitt ansikte!!!!!! Då brukar s hjälpa att sola en kort tid en gång :) och Ja, jag vet att det inte är bra när man e gravid :)

Nu ska jag springa till toan igen, känns som ja kissat tusen miljoner gånger idag! Killen trycker mot blåsan! Hihi intresseklubben antecknar?

Natti natti

Myspys

God kväll!

Ett lugnt kvällspass på jobbet. Nu har jag kaffepaus och kikar i telefon lite :) idag kom min kära Monika på besök en sväng här på jobbet med sin lille son :) söt som tusan! Hon ska snart ha en lite bebis, om mindre om 4 veckor! Tänk va fort det går alltså!
Monika har varit med mig hela hösten och blivit en mkt god vän som jag kan prata mkt med. Känns så skönt att hon kommer med goda råd när d gäller graviditet å andra saker :) vi är mammaledigA samtidigt med :) så underbart!

Nu sitter jag här och vilar benen lite! Känner hur det sprattlar till i magen då och då! Känns som lill*n har fest där inne :)
Hur som helst! Hoppas ni har en lugn kväll. Vid 21.00 kommer min vän axel å hämtar mig sen drar vi t kyrkan en stund och träffar alla andra!

Ha d gott! Love Malin

Mammabyxor!

Morrn!

Ska strax bege mig till jobbet, men först tänkte jag åka till olskroken och titta på Johanssons skor om d finns några där på rean! Hittar ju aldrig några! :(
Mm och idag inviger jag mina Mammabyxor :) vet att de är ett jäkla tjöt om dem med guuud vad sköna dem är! Å snygga! Haha! Oppa!

Hmm meningslöst inlägg! Ta hand om er och blås inte bort om ni går ut.

Love Malin

Kostnad

Hej igen!

Som ni alla vet har jag börjat lätt med att göra akrylnaglar. Tänkte lägga upp en prislista, även om alternativen är få.
Först vill jag bara observera några saker:


• jag är inte utbildad nageltechnolog utan gör detta för jag tycker det är kul och är en hobbie.

• jag kan ej stå för infektioner, vilket d inte kommer bli då jag ej använder samma fil på olika folk! Alla får sin egna :) samt att jag desinfekterar andra verktyg.

• jag tar billigt betalt, och betalt måste jag ta då materialet kostar.

• kan ej garantera hållbarheten, utan det blir bättre desto mer gånger jag får öva!

• och jag ser fram emot att ni vill komma till mig.




PRISLISTA:

Allt görs med tippar.

• fransk manikyr. Tippar å akryl 120 kr.
• tippar med glitter 150 kr.


Kommer snart:
• Förlängning av dina egna med tippar 100:-
• genomskinliga tippar med akryl + glitter 150 :-



Kram!

Stan!

Idag efter en mkt bra dag på jobbet begav jag mig en sväng till stan :) är dags att köpa mammabyxor! Hittade ett par grå som satt perfekt. Dock finns d inte mkt som e snyggt, speciellt inte på h&m! Bara trista tantkläder typ! Men shoppade lite smått å gott! Å ni tänker jag BO i mina byxor! Så slipper man ha jeans på med en hårtofs i öglan på byxorna! Underbart!

Sen började det ösregna! Så gick en sväng till älskade Johanna Engelin då hon jobbade! Pratade lite smått :) och nu sitter jag på vagnen hemåt!

Love

Jobb!

Godag!

Idag har hela dagen flutit på så fort å effektivt! Så skönt när d kommer dagar man e pigg! Idag får d bli en sväng till stan för å titta efter ett par skor! Sen hem å göra nytta!

Puss

Akryl

Tjena!

Idag fick jag hem min beställning med nagel/akryl produkter vilket innebär att jag nu börjar :) måste dock beställa genomskinliga tippar, men d gör jag vid nästa lön! Beställde en omgång till med massa glitter, akrylpenslar och annat skoj! Skulle dock inskaffa mig en elbil, vilket får bli vid löning!

Gjorde ett snabbt å segt set på mig själv, å det blev inte bra! Dels för lusten inte fanns och för att ja e enormt trött! Men d får gå!

Nu ska jag äta lite kvällsmat sen hopp i säng :) älskling blir nog uppe ett tag, men jag hoppas på att han kommer in tidigt så jag kan somna gott å tryggt!

Ha en underbar kväll alla :) puss

RSS 2.0